REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jokių interviu ir komentarų“, - kiekvienam paskambinusiam žurnalistui beveik dvejus metus kartojo žinomas kompozitorius ir dainininkas, praeityje garsios grupės „Bavarija“ narys Deivydas Zvonkus. Tačiau dabar, po skyrybų su dainininke Natalija Bunke praėjus keleriems metams, jos buvęs vyras, 34-erių Deivydas pirmą kartą ryžtasi kukliam interviu. Jį žiūrovai išvys pirmadienio vakarą, 19.15 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt tiesiog neliko priežasties tylėti – jo buvusi žmona, 28–erių Natalija, prieš pusmetį ištekėjo už verslininko Danieliaus Bunkaus, o prieš keturis mėnesius porai gimė sūnus. Tiesa, ir paties Deivydo asmeniniame gyvenime netrūksta pokyčių. Vos prieš pusmetį jis pristatė naują širdies draugę, trejais metais jaunesnę, taip pat dainininkę, lenkaitę Katažyną Niemyčko.

REKLAMA

Paklaustas apie skyrybas su Natalija, buvęs vyras konkretus:  „Mūsų santuokai nebuvo lemta išlikti – mat neliko meilės. Per beveik penkerius santuokos metus labai pasikeitėm. Natalija tapo itin nepriklausoma.  Abu labai daug dirbome, o netrukus pastebėjome, be muzikos mūsų daugiau niekas nesieja“, - šiandien sako Deivydas. Galbūt todėl, anot jo, skyrybos buvo paprastos, ir be širdies sopulio. Juk pora net viešai buvo pareiškusi, kad kaip sutuoktiniai negyveno jau dvejus metus iki tol, kol informacija apie skyrybas pasirodė viešai.

REKLAMA
REKLAMA

„Žiūriu į Nataliją kaip į seserį ar pusseserę, džiaugiuosi jos laime. Vaiko gimimas gal net buvo tam tikras išbandymas, lakmuso popierėlis, arba tai suerzins. Visiškai nesuerzino. Būna, išlieka ir tokio kvailo pavydo, tai man netgi jo nebuvo“, - apie savo jausmus buvusiai žmonai kalba kompozitorius.

Tuo tarpu Lietuvoje gyvenanti lenkaitė, 31-erių Katažyna Niemyčko, paklausta apie santykius su garsiu dainininku ir kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi, kur kas atviresnė. Ji neslepia savo simpatijų garsiam vyrui, o į apkalbas ir komentarus, esą jausmus buvusiam Natalijos Bunkės sutuoktiniui  puoselėja siekdama asmeninės naudos, moja ranka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinojau,  bus skaičiuojami ne tik mano kilogramai, matuojamas nosies ilgis, o ir tai, kad būsiu nuolat lyginama su Natalija“, - sako dainininkė. Tačiau mergina neslepia, ji net savotiškai mėgaujasi žiniasklaidos dėmesiu, kurį pajuto viešumoje pasirodžiusi su Deivydu. O netrukus, sako, pristatysianti ir pirmą jųdviejų dueto dainą.

Su Devydu Katažina susipažino prieš maždaug pusantrų metų. Tuomet, pasak jos ji per dainininką Stano kreipėsi į Deivydą su prašymu parašyti keletą dainų. Tačiau tuomet jis merginai laiko neatrado. Vėliau Katažyna ir Deivydas susitiko chorų karuose, o netrukus pradėjo susirašinėti socialiniame tinkle, kol vieną dieną ji sulaukė pasiūlymo susitikti prie puodelio kavos... Deivydas, pasak Katažynos, sužavėjo nuo pat pradžių.

„Mieli žiūrovai, pasitaikė proga, ir iš karto puoliau Zvonkų. Toks vyras prapuola! Kur čia matyta! Reikia imt. Ir paėmiau, - juokiasi Katažyna. - Nenoriu užbėgti įvykiams už akių. Kaip bus, taip. Gyvenime gali būti visko. Bet jei dabar gerai, kodėl nepasidžiaugti ta akimirka. Pas Zvonkų žiba akys. Atsigavusios. Super. Bus blogai – bus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų