REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai nuo pirmadienio dirba naujose patalpose.

REKLAMA
REKLAMA

Vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis, Policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis ir apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas naująsias patalpas Kalvarijų gatvėje pirmadienį atidarė perkirpdami simbolinę juostą.

REKLAMA

Lietuvos policijos kapelionas Aušvydas Belickas pareigūnams linkėjo kantrybės, ištvermės, tikėjimo ir pasitikėjimo, sukalbėjo maldą ir pašventino pastatą.

Valstybės tarnybos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos perduotų administracinių patalpų plotas – beveik 900 kvadratinių metrų ir yra pastebimai didesnis už ankstesniąsias, kuriose ne vienus metus teko dirbti ekonominius nusikaltimus tiriantiems pareigūnams. Tačiau svarbiausia, kad šio padalinio darbuotojai išsikėlė iš avarinės būklės pastato, kurio priežiūrai ir remontui kasmet reikėdavo nemažų išlaidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų