REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais įvairios žiniasklaidos priemonės renka metų geriausius. Balsas.lt taip pat nusprendė išrinkti savo nominantus: skandalus, metų poras, netektis, įvykius ir laimėjimus. Tik jūs, Balsas.lt skaitytojai, galėsite išrinkti labiausiai nusipelniusius ir nuvylusius. Kasdien pristatysime po vieną nominaciją ir prašysime jūsų atiduoti savo balsą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip žinia, nepriekaištinga reputacija politikams yra itin svarbi, tačiau ją išsaugoti pavyksta toli gražu ne visiems. Balsas.lt nominantai į metų nevykėlio titulą: Dainius Kreivys, Vytautas Šustauskas ir Saulius Stoma.

REKLAMA

Dainius Kreivys

Ūkio ministras Dainius Kreivys (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus) (nuotr. Balsas.lt)Ūkio ministras Dainius Kreivys (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Eidamas ūkio ministro pareigas Dainius Kreivus tvirtino nežinantis, kiek vertos jo įmonės akcijos, kurias jis pardavė savo mamai už nominalią vertę. Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos jis buvo pripažintas supainiojęs viešus ir privačius interesus dėl jo mamos valdomos įmonės dalyvavimo renovacijų konkursuose. D. Kreivys prarado postą ir pralaimėjo teismą.

REKLAMA
REKLAMA

Vytautas Šustauskas

Vytautas Šustauskas (Fotodiena.lt/Rokas Medonis) (nuotr. Balsas.lt)Vytautas Šustauskas (Fotodiena.lt/Rokas Medonis)

Gatvės politiku vadinamas Vytautas Šustauskas į Lietuvos laisvės sąjungos pirmininkės postą išrinko mirusio prezidento Algirdo Brazausko našlę Kristiną Brazauskienę, tikėdamasis, kad taip jam pavyks susigrąžinti politinį populiarumą. V. Šustausko bendražygė staiga apsigalvojo ir išstojo iš partijos, palikusi politiką ant ledo, o po kurio laiko įkūrė savo partiją, kurią pavadino Demokratine darbo ir vienybės partija.

Saulius Stoma

S. Stoma (nuotr. Organizatorių)S. Stoma (nuotr. Organizatorių)

Saulius Stoma „pasižymėjo“ per skandalą su „žaliaake“. Vienas televizijos kanalas paviešino slaptai filmuotą medžiagą, kaip S. Stoma žaliaake vadinamai žurnalistei siūlo kartu praleisti savaitgalį pajūryje. S. Stomos prašymas pradėti ikiteisminį tyrimą dėl galbūt pažeistos jo teisės į privatų gyvenimą Generalinės prokuratūros buvo atmestas. Konservatorių etikos sargams buvo patikėta ištirti politiko elgesį ir jie jį išteisino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų