REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais įvairios žiniasklaidos priemonės renka metų geriausius. Balsas.lt taip pat nusprendė išrinkti savo nominantus: skandalus, metų poras, netektis, įvykius ir laimėjimus. Tik jūs, Balsas.lt skaitytojai, galėsite išrinkti labiausiai nusipelniusius ir nuvylusius. Kasdien pristatysime po vieną nominaciją ir prašysime jūsų atiduoti savo balsą.

REKLAMA
REKLAMA

Politikai, kurių viena esminių užduočių kalbėti tai, ką mes norime girdėti, neretai „prašauna“ pro šalį ir paskui turi atsakyti už savo žodžius.  Balsas.lt išrinko tris pagrindinius nominantus į niektauzos titulą: Arvydą Sekmoką, Ireną Degutienę ir Valdą Adamkų.

REKLAMA

Arvydas Sekmokas

A. Sekmokas (nuotr. Elta) (nuotr. Balsas.lt)A. Sekmokas (nuotr. Elta)

Energetikos ministras Arvydas Sekmokas viešai ne kartą žadėjo sumažinti gamtinių dujų kainą 15 procentų, taip pat ir šilumos kainą. Tačiau netikėtai suprato, kad nebėra vilčių sumažinti kainų, nes jo siūlomi „eksperimentai“ buvo nesuderinami su teisės aktais. Ministrui teko pripažinti, kad jis nesugeba tesėti savo pažadų.

Irena Degutienė

Irena Degutienė (nuotr. Elta)Irena Degutienė (nuotr. Elta)

Seimo pirmininkė Irena Degutienė viešai emigrantus išvadino Tėvynės išdavikais, ieškančiais gero gyvenimo svetur. I. Degutienė sakė nesuprantanti, kaip žmonės ryžtasi palikti savo tėvynę dėl geresnio gyvenimo perspektyvos užsienio valstybėje. Vėliau jai teko viešai atsiprašyti visų emigrantų, kuriuos galėjo užgauti jos pasisakymas. Beje, pati politikė balotiruojasi Naujamiesčio apygardoje Vilniuje, kur suplaukia užsienio lietuvių balsai.

REKLAMA
REKLAMA

Valdas Adamkus

 V. Adamkus griežtai prieštarauja medžių kirtimui Turniškėse (nuotr. Elta) (nuotr. Balsas.lt) V. Adamkus (nuotr. Elta)

Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus išleido knygą „Paskutinė kadencija. Prezidento dienoraščiai“, kurioje atskleidė daugybę neviešinamų faktų ir detalių iš Lietuvos politikos kuluarų. Dėl kai kurių V. Adamkaus atviravimų buvo bandoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl valstybės paslapties atskleidimo, tačiau šis procesas kiek užsitęsė dėl didelės knygos apimties, kurią būtina išstudijuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų