REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindiniai Rusijos federaliniai televizijos kanalai pagaliau pranešė apie daugiatūkstantinius mitingus Rusijoje. Siužetas apie opozicijos mitingą Maskvoje gruodžio 10 dieną tapo pagrindine vakaro naujiena per NTV žinias. Akcijai buvo skirtas pilnavertis siužetas, o tekstą perskaitė NTV žurnalistas Aleksejus Pivovarovas. Demonstracijos reportažo metu buvo pavadintos didžiausiais protestais per pastaruosius 10 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Mitingo metu NTV korepsondentas buvo demonstracijos vietoje, iš kur ir buvo transliuojamas siužetas. Po jo buvo transliuojami reportažai ir apie mitingus kituose miestuose. NTV nemenką eterio dalį protestams skyrė ir sekmadienio vakarą.

REKLAMA

Apie mitingus pirmą kartą pranešė ir Pirmasis kanalas bei Rossija-24, praneša Lenta.ru.

Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad NTV žinių laidos vedėjas Aleksejus Pivovarovas atsisakė vesti laidą, jei į ją nebus įtrauktas siužetas apie protestus. Telekompanija šią informaciją paneigė.

Didžiausiame mitinge Maksvoje dalyvavo iki 100000 protestuotojų. Vienu iš mitinge pasirodžiusių oratorių tapo Leonidas Parfionovas, anksčiau buvęs daugiametis NTV darbuotojas. Jo kalba buvo skirta Rusijos televizijos kritikai. Jis pareikalavo pusę televizijos eterio atiduoti opozicijai.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad šįkart į mitingus gerokai santūriau reagavo ir policijos pajėgos. Didelių neramumų sulaukta nebuvo.

Taip pat skaitykite:

D. Medvedevas nurodė ištirti rinkimų pažeidimus

100 tūkst. žmonių Rusijoje protestavo prieš rinkimų rezultatų klastojimą (foto)(video)

Rusijos paradoksai: autoritarizmu kaltinama valdžia toleravo rekordinį mitingą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų