REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Šiandien teks pamiršti apie delikatumą bendraujant. Daugumai sprendžiamų klausimų reikės jūsų ryžtingumo, pasiruošimo ir aštrių permainų. Tik atminkite, kad savo pasisakymus reikia palydėti praktiniais pavyzdžiais.

Avinas. Šiandien teks pamiršti apie delikatumą bendraujant. Daugumai sprendžiamų klausimų reikės jūsų ryžtingumo, pasiruošimo ir aštrių permainų. Tik atminkite, kad savo pasisakymus reikia palydėti praktiniais pavyzdžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nauja pradžia, naujas etapas jums prasidės nuo įtampos ir įvairių išbandymų. Jūsų asmeniniai reikalai taip pat pribrendo ryškiems pokyčiams. Veikite operatyviai, būkite tikslūs ir atsargūs. Nebijokite kreiptis pagalbos – tikrai atsiras žmonių, norinčių jums padėti.

REKLAMA

Dvyniai. Šeima, partneriai, draugai nebus patenkinti jumis: įsivelsite į ginčus, pervertinsite savo realias galimybes. Konkurentai veiks agresyviai ir jų veiksmų jūs galite nesugebėti atremti. Pasistenkite susiimti, nes vis dėl to gausite iš aplinkos nemažai naudingų pamokų.

Vėžys. Galite tapti svetimų intrigų auka. Tačiau žvelgiant giliau galima išvysti ir jūsų kaltės. Galimi ginčai ir santykių atšalimas tarp jūsų ir kolegų, truks iš jūsų pusės dėmesingumo. Prarasite pasitikėjimą ir tai gali paskatinti nutraukti tam tikrus kontaktus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nusiteikite, kad bendrauti bus sudėtinga. Atšals tam tikri santykiai ir tam tikros durys ims ir užsivers. Jei esate užsienyje, čia nelaukite nei komforto, nei ramybės – pramoginės kelionės gali tapti tikru išbandymu.

Mergelė. Kritiška diena. Norint pasiekti tikslus, jums teks susitvarkyti su kliūtimis. Stenkitės nepasiduoti pesimizmui, dirglumui – ir jau viena kliūtis bus įveikta. Imkitės atsakomybės už savo žodžius, atsakingai pasirašykite dokumentus.

Svarstyklės. Būtinai filtruokite informaciją, ieškokite, kur yra problemos ir žinių trūkumas. Nepraraskite iš akių bendro vaizdo, nepamirškite, kaip teisingai reikia elgtis ir kokių taisyklių laikytis. Ypač būkite atidūs su technika ir automobiliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Jūsų finansinė sritis privers nerimauti ne tik šeimos narius, bet ir partnerius. Tiesa, būtent iš jų galite tikėtis paramos, vis dėl to, tai nepanaikins iškeltų reikalavimų. Jūsų išlaidos, kaip ir pajamos turėtų būti kontroliuojamos iš šono.

Šaulys. Ginčo azarte galite pulti prieštarauti savo partneriui arba pažeisti bendravimo taisykles. Norėdami išsilaisvinti ir elgtis individualiai, privalote žvelgti į aplinkinę situaciją ir realiai ją įvertinti. Nereikėtų visiškai apriboti kitų žmonių nuo savų reikalų.

REKLAMA

Ožiaragis. Įtempto darbo diena. Nusiteikite, kad gausite daug informacijos, todėl nenuostabu, kad jausitės pervargę. Jums nepavyks sėdėti užsidarius ir užsiimti vien tik savais reikalais. Pats laikas pagalvoti, kaip reikėtų perorganizuoti dienos ritmą.

Vandenis. Susidursite su įvairiomis kliūtimis į meilės kelią, o galite nusivilti dėl kūrybinio darbo rezultatų. Jūsų žodžiai greičiausiai bus suprasti neteisingai. Draugai pavydės dėl bet kokių jūsų pasiektų rezultatų, už akių apkalbinės jūsų talentą.

Žuvys. Plėšysitės tarp darbo ir namų. Teisingas laiko planavimas ir teisingų priemonių pasirinkimas leis jums laviruoti ir naudingai pakeisti situaciją. Tačiau vargu, ar viską sugebėsite atlikti savarankiškai, be aplinkinių pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų