REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ir pirmos, ir apeliacinės instancijos teismai už merginos išžaginimą skyrė klaipėdiečiui pusketvirtų metų laisvės atėmimo bausmę – tiek, kiek ir prašė valstybinį kaltinimą Klaipėdos miesto apylinkės teisme palaikęs prokuroras.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų lapkričio 28-ąją prieš uždarant vieną iš uostamiesčio kavinių joje darbo baigti liko viena darbuotoja. Tuo metu kavinėje vakarojo tik du lankytojai. Barmenei nuėjus į pagalbines patalpas persirengti iš paskos nusekė vienas iš klientų ir, panaudodamas jėgą, merginą išžagino.

REKLAMA

Policijos pareigūnai įtariamąjį sulaikė po poros dienų. 33 metų Lietuvos pilietybę turinčiam, niekur nedirbančiam bei nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčiam azerbaidžaniečiui R. A. prokuratūra pareiškė kaltinimus pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius – dėl seksualinio prievartavimo bei išžaginimo.

Kaltinamajam iki teismo buvo paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Nesutikdamas su Klaipėdos miesto apylinkės teismo nuosprendžiu jį įkaltini 3,5 metų, nuteistasis sprendimą apskundė Klaipėdos apygardos teismui. Tačiau ir apeliacinės instancijos teismo neįtikino nuteistojo argumentai, neva barmenė sutiko pati su juo turėti intymių santykių, todėl teismas nuteistojo skundą, kaip ir prašė prokuroras, atmetė, palikdamas galioti pirmos instancijos apkaltinamąjį nuosprendį.

Paliktas ir nukentėjusiajai priteistas 5000 litų neturtinės žalos atlyginimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų