REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš Europos taurės turnyro rungtynės su Novo Mesto KRKA dėl pirmosios vietos F grupėje Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai patyrė skaudų pralaimėjimą po pratęsimo Lenkijoje prieš Gdynės „Asseco Prokom“. Vis dėlto vienas sostinės klubo ramsčių Renaldas Seibutis mano, jog komandai užteks jėgų pirmadienio rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA

„Jėgų turi užtekti. Žinojome, kad šį mėnesį tvarkaraštis mums labai sunkus, tačiau turime atsigauti psichologiškai ir fiziškai. Noro yra, o kaip bus, parodys laikas“, - vakarinėje treniruotėje kalbėjo R.Seibutis.

REKLAMA

- Abi komandos turi kelialapį į kitą etapą. Ar nėra sunku susikaupti tokioms rungtynėms?

- Ne, tikrai nėra, nes kaip ir anksčiau esu minėjęs aš bei treneris, kiekvienas mačas mums yra svarbus ir kiekvienose rungtynėse turime rodyti savo žaidimą ir dėl savęs, ir dėl žiūrovų. Žaisime dėl pirmos vietos grupėje, todėl tai daug ką lemia. Norime laimėti, nes žaidžiame savų sirgalių akivaizdoje.

- KRKA nebeturi dviejų lyderių - Jerome'o Jordano ir Allano Ray'aus, kurie žaidė pirmajame mače. Varžovai susilpnėjo?

REKLAMA
REKLAMA

- Kartai sakoma, kad praradus tam tikrus žaidėjus komanda dar labiau susikocentruoja ir žaidžia geriau. Varžovų tikrai nenuvertiname, o kaip bus, pamatysime rytoj.

- Ką labiausiai akcentuojate prieš artėjančią dvikovą?

- Kaip ir praėjusiose rungtynėse - viskas prasideda nuo gynybos. Žinome Slovėnijos krepšinio mokyklą, treneris gerai pažįsta tą komandą, todėl viskas prasidės nuo gynybos stabdant greitą puolimą. Po to bandysime susitvarkyti su KRKA atkovotais kamuoliais puolime. Bet apskritai reikia gerai daryti viską.

- Eurolygoje komandų išsidėstymas grupėje labai svarbus, o kiek svarbi pirmoji vieta Europos taurėje?

- Svarbi. Pirma ar antra vieta - aišku geriau būti pirmiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų