REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienį Italijoje ir toliau buvo tęsiamos 14-to turo „Serie A“ kovos. Vienose iš rungtynių susitiko vietos „Bologna“ ir svečiai „Milan“. Šie du klubai sužaidė lygiosiomis 2-2 ir „Milan“ prarado du taškus.

REKLAMA
REKLAMA

Savų žiūrovų palaikoma „Bologna“ jau 11-tą mačo minutę išsiveržė į priekį. Alessandro Diamanti atliko puikų perdavimą Marco Di Vaio, kuris išbėgo vienas prieš vartininką ir perkėlė per jį kamuolį.

REKLAMA

Tačiau jau po penkių minučių „Milan“ rezultatą išlygino. Po Kevino-Prince'o Boatengo perdavimo pasižymėjo Clarence'as Seedorfas.

Iki kėlinio pabaigos abu klubai dar turėjo progų pasižymėti, tačiau puikiai rungtyniavę abiejų komandų gynėjai ir vartininkas to padaryti neleido, tad pirmasis kėlinys baigėsi 1-1.

Antrajame kėlinyje „Milan“ ilgiau valdė kamuolį, tačiau „Bologna“ pagal žaidimą nei kiek nenusileido Italijos čempionams ir kovojo su jais kaip lygus su lygiu.

REKLAMA
REKLAMA

72-tą minutę Zlatanas Ibrahimovičius savo komandai uždirbo vienuolikos metrų baudinį ir jį pats sėkmingai realizavo. Visgi vaizdo pakartojime buvo matyti, kad švedas virto nepaliestas, tad savo aktoriniais sugebėjimais jis puikiai apgavo rungtynių arbitrą.

Tačiau jau po minutės „Bologna“ rezultatą išlygino. Alessandro Diamanti puikiu reidu suklaidino keletą žaidėjų ir stipriu smūgiu iš baudos aikštelės prieigų nuginklavo „Milan“ vartininką Marco Amelia.

„Milan“ iki pat kėlinio pabaigos bandė rezultatą persverti savo naudai, tačiau to sėkmingai jie taip ir nepadarė ir lygiosiomis sužaidė su „Bologna“. Tai reiškia, kad Italijos čempionai prarado du svarbius taškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo „Milan“ kluptelėjimu pasinaudojo „Udinese“ ekipa, kuri namuose 2-1 įveikė „Chievo“. Įvarčius nugalėtojams pelnė Antonio Di Natale ir Dusanas Basta. Svečių gretose pasižymėjo Alberto Paloschi.

Po šios pergalės Udinės miesto klubas bent jau laikinai pakilo į pirmą turnyrinės lentelės vietą, kadangi savo rungtynių dar nesužaidė Turino „Juventus“.

Visi rezultatai:

„Bologna“ 2 – 2 „Milan“

11' [1 – 0] Marco Di Vaio

16' [1 – 1] Clarence Seedorf

72' [1 – 2] Zlatan Ibrahimovic (11 m.)

73' [2 – 2] Alessandro Diamanti

„Udinese“ 2 – 1 „Chievo“

67' [1 – 0] Antonio Di Natale

79' [2 – 0] Dusan Basta

83' [2 – 1] Alberto Paloschi

„Atalanta“ 1 – 1 „Catania“

18' [0 – 1] Nicola Legrottaglie

71' [1 – 1] Simone Tiribocchi

43' („Catania“) Nicolas Federico Spolli

„Cagliari“ 0 – 0 „Parma“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų