REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį, gruodžio 10 d. vykusioje penkioliktoje tiesioginėje projekto „Kviečiu šokti“ transliacijoje Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė pasirodė neatpažįstamai pasikeitę. „A. Butkus užmigo soliariume“, ‒ publika pranešė laidos vedėjas Rolandas Vilkončius.

REKLAMA
REKLAMA

Po originalaus ir dinamiško poros šokio komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis atrodė buvo nusiteikęs nagrinėti Afrikos genčių gyvenimo specifiką. „Tai yra gentis, kurioje vyrai žvejoja ir užmušinėja grobį, o moterys prie puodų. Dėl to vyrai tokie dinamiškesni, lankstesni. Tai jūs savo pasirodymu ir parodėte“, ‒ sakė jis.

REKLAMA

Anot Ievos Šimukauskienės vaikščiodamas į soliariumus A. Butkus neturėtų ten temptis savo šokių partnerės. „Sakoma, kad soliariume gulėt nesveika, bet šį kartą išėjo į naudą, kad per ilgai ten buvote. Tik kam ten nusivedėte Eriką, ji rinkosi sveiką gyvenimo būda, o dabar žiūrėkite ką padarėte“, ‒ priekaištavo ji.

Kaip pastebėjo Aistis Mickevičius, A. Butkus ‒ įdegio specialistas ir soliarumų karalius. „Man jūsų pasirodyme labiau patiktų, jeigu būtų rodomas Merūnas kepamas ant iešmo. Taip pat jūsų pasirodyme pamatėme genties atstovus nuogomis „dziundzėmis“, ‒ pastabas ir pageidavimas dėstė A. Mickevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų