REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos sostinėje Maskvoje apsvaigęs narkomanas bandė surengti žudynes. Peiliu ginkluotas vyriškas puldinėjo žmones. Po užpuolimo 11 žmonių buvo sužeista, 1 moteris buvo nužudyta.

REKLAMA
REKLAMA

Life News pakalbino vieną iš užpuoliko aukų. 55 metų moteris tapo pirmąja išprotėjusio Aleksejaus Arbuzovo auka. Vera Viktorovna gyveno netoliese nuo įvykio vietos, Korneičiuko gatvės Maskvoje. Užpuolimo metu moteris vaikštinėjo kartu su savo anūke.

REKLAMA

„Įėjau į arką tarp namų ir matau, kad jaunuolis eina paskui mane. Nieko šalia daugiau nebuvo. Jis priėjo labai arti ir tada pajaučiau smūgį. Aš maniau, kad tiesiog ranka, o pasirodė, kad peiliu. Kraujas pradėjo bėgti...“, – pasakoja moteris, kuriai buvo sužeistas vienas iš pečių.

Moteris pasakoja, kad vyriškis nieko nesakė: „Tyliai trenkė. O vėliau ramiai nuėjo toliau. Aš nubėgau prašyti pagalbos į vaistinę. Paskui mane atbėgo ir dar vienas sužeistas vyras, vėliau dar ir moteris. Kiti lauke liko. Jis dar kokiu aštuonis žmonės padūrė.“

REKLAMA
REKLAMA

Vera pasakoja, kad paskambino savo dukrai, kuri atskubėjo į vietą, tačiau taip pat tapo užpuoliko auka: „Aš jai paskambinau, nes turėjau vežimėlį su kūdikiu. Ji atėjo paimti vaiko, o jis jai irgi dūrė! Jai sužeistas pilvas. Aš išėjau iš vaistinės ir mačiau, kas ją išveža greitoji. Išoperavo, sako, nežinau, kaip ji dabar jaučiasi...“

Apie tai, kad užpuolikas yra narkomanas, Vera Viktorovna nuspėjo iš anksto, dar nežinodama, kad agresijos priepuolis vyrui prasidėjo po to, kai vaistinės darbuotojai atsisakė jam parduoti itin stiprius nuskausminamuosius vaistus.

„Jo veido aš nemačiau. Juoda striukė... ir peilis rankose. Ir ašmenys tokie dideli!“ – pasakoja šokiruota moteris.


НОВОСТИ LIFE | NEWS - первый по срочным новостям


Жертва рассказала о массовой резне в Москве












Смотреть на Lifenews.ru

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų