REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ nenustoja stebinti savo keleivių naujais drąsiais pareiškimais, rašo kelionių tinklalapis makalius.lt. Kartais ketinama palinkti lėktuve tik vieną tualetą, rodyti suaugusiems skirtus filmus... Kokių dar įdomių keistenybių buvo sumąstę šios kompanijos atstovai?

REKLAMA
REKLAMA

„Ryanair“ – turbūt viena labiausiai mėgstančių keistus pasisakymus oro kompanijų pasaulyje. Štai 2007 metais pastarosios atstovai pareiškė, kad ketina kiekviename lėktuve įrengti žaidimų automatus. Esą žaidimai padės užimti nuobodžiaujančius keleivius ir šiek tiek užsidirbti bei išvengti bilietų kainų kėlimo. Metai bėgo, o „Ryanair“ lėktuvai taip ir netapo skraidančiais Las Vegaso filialais.

REKLAMA

Kiek palūkėję, Ryanair atstovai ryžtasi ekstravagantiškai akcijai – bilietų dalyboms. Vienoje Barselonos aikščių, visiems atėjusiems su plakatais kritikuojančiais „Ryanair“ konkurentus buvo dalinami nemokami lėktuvo bilietai. Pritrūkus dovanų, „protestuotojai“ užbraukė konkurentų pavadinimus ir reikšdami pasipiktinimą užrašė „Ryanair“. Tik policijai pavyko išvaikyti nepatenkintą minią. Po metų panaši akcija vyko kitur.

REKLAMA
REKLAMA

Užsiimti labdara – kilnus tikslas, kurio siekiama gana skandalingai. Prieš kelis metus „Ryanair“ pradėjo leisti kalendorių su pusnuogių stiuardesių atvaizdais. Jo kaina nedidelė, o visas pelnas skiriamas vaikams padedančiam fondui Angels Quest.

Ne kartą „Ryanair“ atstovai buvo pareiškę, kad ketina apmokestinti lėktuvo tualetus. Vos pradėjus gvildenti šią mintį, svarstyta, kad vienas apsilankymas tualete turėtų kainuoti apie pusantro dolerio. Žinia susilaukė daug prieštaringų nuomonių, tačiau tikslas buvo pasiektas – apie „naujieną“ kalbėjo beveik visi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netrukus plačiai nuskambėjo kitas skandalingas pareiškimas – bus įrengtos itin pigios stovimos vietos lėktuve. Esą projektas jau pakeliui, tačiau pagrindinė užduotis – kaip užtikrinti stovinčiųjų saugumą skrydžio metu? Po šio pusiau pokšto, Ryanair imta vadinti skraidančiu autobusu ir klijuoti kitas etiketes.

O kur dar įvairūs „grasinimai“ ir akcijos. Kartą Michael O'Leary yra pažadėjęs, jog pasivaikščios Varšuvos gatvėmis nuogas, jei LOT (Lenkijos avialinijos) sumažins rinkliavas už degalus. Žinoma, kaip ir reikėjo tikėtis, niekas nieko nesumažino ir nuogas „Ryanair“ vadovas Varšuvos gatvėse taip ir nepasirodė.

REKLAMA

Įvairenybės nesibaigia. Prieš kiek laiko buvo iškrėstas savotiškas pokštas – prie neseniai postą palikusios News International vadovės Rebekah Brooks nuotraukos buvo meistriškai įkomponuoti užrašai, skelbiantys apie tai, kaip ji skris iš čia su „Ryanair“.

O visai neseniai „Ryanair“ apie save priminė kur kas švelnesne forma – Mančesterio bazės atidarymo proga net 50 Michaelių O'Learių atliko performansą. Michael O'Leary, postringaudamas apie Graikijos krizę, užsiminė, kad graikai galės mokėti už lėktuvo bilietus ožiais... Kas toliau?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų