REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais įvairios žiniasklaidos priemonės renka metų geriausius. Balsas.lt taip pat nusprendė išrinkti savo nominantus: skandalus, metų poras, netektis, įvykius ir laimėjimus. Tik jūs, Balsas.lt skaitytojai, galėsite išrinkti labiausiai nusipelniusius ir nuvylusius. Kasdien pristatysime po vieną nominaciją ir prašysime jūsų atiduoti savo balsą.

REKLAMA
REKLAMA

1. Smorigino nepadorūs gestai TV ekrane. Jurijus Smoriginas – tikra „Šok su manimi“ žvaigždė. „Aš didžiuojuosi tuo, kad esu chamas“, ‒ interviu yra pareiškęs šokių žinovas. Choreografas tiesioginio eterio metu nuolatos vartoja ne itin mandagius žodžius, šmeižia savo kolegas, o galiausiai visiems Lietuvos žiūrovams televizijos laidoje parodė vidurinį pirštą. Šokių projekto komisijos narys ir toliau užima garbingą komisijos pirmininko vietą, o dėl nepadorių gestų teikėsi atsiprašyti visų Lietuvos žiūrovų.

REKLAMA

Jurijus Smoriginas (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)Jurijus Smoriginas (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)

2. Eglės Jackaitės darbo užmokesčio byla. Aktorę Eglę Jackaitę galime vadinti bene labiausiai nuo meilės nukentėjusia Lietuvos moterimi. Eglė fiktyviai įsidarbino nekilnojamojo turto agentūroje jau būdama nėščia ir taip siekė didesnės išmokos iš „Sodros“. Iš pradžių moteris uždirbo tūkstantį litų, tačiau per dvi dienas aktorės alga pakilo net iki 12 tūkst. litų. Po šių piniginių machinacijų moteris atsidūrė teisiamųjų suole. Dėl visko Eglė kaltino savo sūnaus tėvą Karolį Malinauską. Nors prokuroras prašė maksimalios, vienerių metų laisvės atėmimo bausmės, Eglės buvo pasigailėta. Dabar aktorė turės grąžinti neteisėtai pasisavintus pinigus bei sumokėti baudą.

REKLAMA
REKLAMA

Eglė Jackaitė (TV3 nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Eglė Jackaitė (TV3 nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

3. Mariaus Gelažniko teismas. Mariaus Gelažniko parduotuvėje, prestižinėje Vilniaus Senamiesčio vietoje, policija aptiko prabangių prekių klastočių. Daugelis Lietuvos pramogų verslo žvaigždžių, pirkę iš Mariaus „vardinius“ drabužius vėliau sužinojo, kad tai grynų gryniausios klastotės. Taip nusprendė ir teismo ekspertai, ištyrę konfiskuotus daiktus.

 Marius Gelažnikas (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus) (nuotr. Balsas.lt) Marius Gelažnikas (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus) (nuotr. Balsas.lt)

4. „Olialia pupytės“ susipyko su Marina Bui. Gražiai draugavusios trys blondinės – Skaistė, Oksana ir Marina ėmė ir susipyko. Kuri kalta, nei viena neatskleidžia. Kaip galimą priežastį Oksana įvardijo Marinos pavydą. Pasak O. Pikul, Marina supyko, kad net ir be jos, likusios blondinės nusprendė toliau tęsti sceninę veiklą. Oksana ir Skaistė dėl Marinos pasitraukimo ašarų neliejo, bet priešingai, subūrė naują grupę su naujomis narėmis.

Olialia uždarymo vakarėlis (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)Olialia uždarymo vakarėlis (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų