REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmojo Baltijos kanalo modernių šokių projektas „Bolero“ jau pasiekė pusiaukelę. Susumavus pirmųjų etapų rezultatus paaiškėjo net keli lyderiai, bet nugalėtoją dar sunku numatyti. Ypač po paskutiniosios laidos, kurioje net keturios poros gavo maksimalų komisijos balų skaičių, o dar dvi atsiliko vos vienu tašku.

REKLAMA
REKLAMA

Povilas Vanagas ir Julija Machalina (nuotr. BMA archyvo)Povilas Vanagas ir Julija Machalina (nuotr. BMA archyvo)

Penktojoje projekto laidoje dalyviai įsikūnijo į visiems gerai žinomus Holivudo filmų personažus. Su šia užduotimi visos poros susidorojo be vargo ir nuo pat laidos pradžios tarp jų užvirė arši kova. Scenoje žiūrovai išvydo kultinio filmo „Bulvarinis skaitalas“ veikėjus, „Gladiatoriaus“ kovotojus, „Poną ir ponią Smit“ ir netgi tikrą geišą iš juostos „Geišos išpažintis“, kuria tapo Povilo Vanago partnerė Julija Machalina.

REKLAMA

P. Vanago ir J. Machalinos pasirodymas:

Labiausiai Povilo ir Julijos pasirodymu liko sužavėtas komisijos narys Gediminas Taranda, kuris porai skyrė du dešimtukus. „Man labai patiko, kaip Julija pavaizdavo geišą – jos rankų ir suknelės derinys priminė krentančius sakuros lapus, lyg ašaras. Nepakartojamai pasirodei. Šiame numeryje man patiko ir Povilo įvaizdis – labai išlaikytas, neužgožė Julijos, kuri ir buvo viso šokio pagrindine heroje“, – komentavo G. Taranda.

REKLAMA
REKLAMA

Devynis balus už techniką porai skyrusi Tatjana Navka pastebėjo, kad šokyje pritrūko technikos elementų. „Patikėkit, man labai sunku ir baisu sėdėti šioje vietoje ir vertinti dalyvius. Bet aš turiu tai daryti, todėl jums skyriau 9 balus už tai, kad pasigedau technikos. Kiti numeriai buvo kur kas sudėtingesni. Bet tai ne jūsų kaltė, tai pastaba choreografui“, – sakė komisijos narė.

Didelių simpatijų Povilo ir Julijos šokis sulaukė ir nuo garsaus Lietuvos choreografo Gyčio Ivanausko, kuris pasižiūrėjęs poros šokio įrašą labiausiai akcentavo nuoširdumą ir emocionalumą: „Labai jautrus, subtilus ir nuoširdus numeris. Tiesa, tarsi pritrūko istorijos aiškumo, tačiau kuomet yra begalinis jausmas bei didžiulė emocija – istorija nueina į antrą planą ir tampa ne tokia svarbi. Kaip ir minėjau praėjusį kartą – ši pora puikiai dera tarpusavy. Matosi, kad partneriai jaučia bei pasitiki vienas kitu“.

Šeštoji projekto „Bolero“ laida per PBK bus transliuojama ne šeštadienį, kaip įprastai, o sekmadienį 11:00. Joje dalyviai žiūrovams ir komisijai pristatys numerius pagal šiuolaikinės muzikos hitus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų