REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar, gruodžio 8 d. „Pravdos naujokų apdovanojimuose 2011“ metų pradžioje debiutavęs Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio muzikinis darinys „The Ball & Chain“ nuskynė bene svarbiausią to vakaro įvertinimą – metų debiutas muzikoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes, aišku, esame labai laimingi. Tačiau jaučiuosi šiek tiek ne savo vietoje. Konkuravome su jaunais talentais, kurių Lietuvoje apstu ir jie, kur kas labiau nei mes šioje situacijoje, yra verti būti pastebėti“, – legendomis ir kalbomis apipintų, tačiau Lietuvoje unikalių apdovanijimų metu, atsiimdamas įvertinimą, kalbėjo Jurgis Didžiulis.

REKLAMA

„The Ball & Chain“ (nuotr. Organizatorių)„The Ball & Chain“ (nuotr. Organizatorių)

Žinoma, metų debiuto nugalėtojai šiuose apdovanojimuose ant scenos lipo ne kartą. Jie taip pat atliko ir kelis savo kūrinius iš praeitą mėnesį išleisto bei didžiulio susidomėjimo sulaukusio „The Ball & Chain“ debiutinio albumo. Ericos ir Jurgio muziką įvertino net ir tie, kurie niekad nebuvo dideli jų gerbėjai, kai šie grojo skirtingose grupėse: „Skamp“ ir „Inculto“.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje klausytojus stebinti įpratę – naujais kūriniais, įvaizdžiu, asmeniškumais iš bendro gyvenimo – vakar „The Ball & Chain“ pranoko savo gerbėjų ir galbūt net savo pačių lūkesčius. Jurgis su Erica „Pravdos naujokų apdovanojimų“ metu pristatė naują grupės narį, kuriuo tapo pats Algis Ramanauskas-Greitai.

„The Ball & Chain“ (nuotr. Organizatorių)„The Ball & Chain“ (nuotr. Organizatorių)

„Šiandien – ne vienintelis kartas, kai su mumis groja Algis. Nuo šiol jis yra mūsų grupės garbės narys ir su „The Ball & Chain“ bosine gitara gros specialiomis progomis“, – džiūgavo Erica Jennings, Algį pažįstanti jau labai daug metų. Tiesa, dainininkė ir pati niekad nesitikėjo, jog kada nors su juo gros vienoje grupėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu kūrybinį renesansą išgyvenantys muzikantai Erica ir Jurgis turi ir daugiau žiemos sezonu šildančių gerų naujienų. Jau rytoj jie pristatys savo Kalėdinę programą.

Prieškalėdiniu periodu skubant pasiruošti didžiosioms šventėms verta sustoti ir pasimėgauti tuo magišku metų laikotarpiu. Šio šeštadienio „The Ball & Chain“ koncertas Palangos „Ramybėje“ – taiklus pasirinkimas.

„Ateikite į „Ramybę“ kartu su savo vaikais – sušildysime visų širdis, kojų ir pirštų galiukus taip pat“, – į kalėdinį savo ir Jurgio koncertą kviečia dueto viena antroji Erica Jennings bei dar kartą į viršų iškelia metų debiuto muzikoje apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų