REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nedidelė italų kompanija „Faralli & Mazzanti“ parodė pirmuosius savo superautomobilio „Mugello“ vaizdus. Šio automobilio gamyba nuo kitų metų pradžios užsiims kompanijos padalinys „Mazzanti Automobili“. Per metus netoli Pizos miesto esančioje gamykloje žadama pagaminti ne daugiau kaip penkis tokius automobilius.

REKLAMA
REKLAMA

„Faralli & Mazzanti“ parodė pirmuosius savo superautomobilio „Mugello“ vaizdus. (nuotr. Gamintojo)„Faralli & Mazzanti“ parodė pirmuosius savo superautomobilio „Mugello“ vaizdus. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA

„Faralli & Mazzanti“ yra puikiai žinoma klasikinių automobilių restauravimo kompanija, tačiau kartais sukuria ir šį tą savo – iki 2009 metų šios kompanijos vienetiniai automobiliai buvo kuriami ir gaminami naudojant tą pačią bazę, tačiau prieš kelis metus buvo įkurtas padalinys „Mazzanti Automobili“.

„Faralli & Mazzanti“ keletą vienetinių savos konstrukcijos superautomobilių buvo sukūrusi ir anksčiau – tai „Antas“ (žr. nuotrauką apačioje) ir „Vulca V12“. Na o nujasis automobilis žinomos italų lenktynių trasos garbei bus pakrikštytas „Mugello“ vardu. Techninė informacija apie šį automobilį dar neatskleidžiama.

„Faralli & Mazzanti“ keletą vienetinių savos konstrukcijos superautomobilių buvo sukūrusi ir anksčiau – tai „Antas“ (nuotr. Gamintojo)„Faralli & Mazzanti“ keletą vienetinių savos konstrukcijos superautomobilių buvo sukūrusi ir anksčiau – tai „Antas“ (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų