REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau paaiškėjo detalus „Snoro“ indėlininkams skirtų SEB mobiliųjų komandų kitos savaitės (gruodžio 12-16 dienomis) darbo grafikas. SEB mobiliosios komandos savo darbą pradės gruodžio 8–9 dienomis 40-yje šalies miestų ir miestelių ir dirbs nuo kelių dienų iki kelių savaičių – priklausys nuo to, kiek tame regione yra banko „Snoras“ indėlininkų.

REKLAMA
REKLAMA

SEB mobiliosios komandos lankysis gruodžio 8-9 dienomis lankysis Dauguose, Eišiškėse, Elektrėnuose, Ignalinoje, Juodkrantėje, Jurbarke, Kazlų Rūdoje, Kelmėje, Kybartuose, Kupiškyje, Kuršėnuose, Lentvaryje, Molėtuose, Naujojoje Akmenėje, Nemenčinėje, Nidoje, Pabradėje, Pagėgiuose, Pakruojyje, Pasvalyje, Prienuose, Raseiniuose, Rietave, Simne, Skaudvilėje, Skuode, Šakiuose, Šalčininkuose, Šeduvoje, Šilalėje, Širvintose, Švenčionėliuose, Švenčionyse, Šventojoje, Trakuose, Varėnoje, Visagine, Lazdijuose, Zarasuose ir Žagarėje.

REKLAMA

Gruodžio 12-16 dienomis, t. y. nuo pirmadienio iki penktadienio lankysis šiuose miestuose ir miesteliuose: Kazlų Rūdoje, Kybartuose, Prienuose, Raseiniuose, Šakiuose, Jurbarke, Skuode, Šilalėje, Ignalinoje, Molėtuose, Visagine, Zarasuose, Kuršėnuose, Kelmėje, Naujoje Akmenėje, Pakruojyje, Elektrėnuose, Lazdijuose, Lentvaryje, Pabradėje, Pagėgiuose, Šalčininkuose, Širvintose, Švenčionėliuose, Švenčionyse, Trakuose, Varėnoje.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 12, 14, 16 dienomis lankysis Simne ir Žagarėje;

Gruodžio 13 ir 15 dienomis – Juodkrantėje, Nidoje, Šeduvoje, Dauguose, Nemenčinėje.

Gruodžio 12-15 dienomis – Rietave;

Gruodžio 12-14 dienomis – Pasvalyje;

Gruodžio 13 ir 16 dienomis – Skaudvilėje;

Gruodžio 14 ir 16 dienomis – Eišiškėse;

Gruodžio 15 ir 16 dienomis – Kupiškyje (preliminarus grafikas);

Gruodžio  16 dieną – Šventojoje.

SEB mobiliosios komandos laikinai įsikurs Lietuvos pašto skyriuose ir aptarnaus gyventojus, laikiusius lėšas banke „Snoras“ – priims jų prašymus pervesti indėlių draudimo išmokas į bankų sąskaitas. Bankas atkreipia dėmesį, kad SEB mobiliosios komandos nepriims prašymų išmokėti indėlių draudimo išmokas grynaisiais pinigais ir neatliks jokių grynųjų pinigų operacijų. Gyventojai, pageidaujantys išmokas gauti grynaisiais pinigais, turės atvykti į artimiausią SEB banko skyrių tuomet, kai jau bus paskelbta apie išmokų mokėjimo SEB banke pradžią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SEB mobiliųjų komandų darbuotojai padės užpildyti ar priims jau užpildytus gyventojų prašymus išmokėti draudimo lėšas į jų sąskaitas bankuose, atidarys SEB banko sąskaitą, jei tokios gyventojai pageidaus, suteiks galimybę užsisakyti SEB banko mokėjimo korteles, SEB mobiliosios komandos jas atveš ir perduos Lietuvos pašto skyriuose, kai kortelės jau bus pagamintos.

SEB mobiliosios komandos neteiks grynųjų pinigų operacijų ir neišmokės draudimo išmokų grynaisiais pinigais, nes taip siekiama užtikrinti ir vietos gyventojų, ir mobiliųjų komandų saugumą, padėti gyventojams išvengti sukčių ir vagių. SEB mobiliųjų komandų darbuotojai nevaikščios po gyventojų namus ir dirbs tik „Lietuvos pašto“ skyriuose.

REKLAMA

Gyventojai, atvykdami į Lietuvos pašto skyrių, kuriame nustatytu laiku dirbs SEB mobilioji komanda, turi turėti galiojantį asmens tapatybės dokumentą: pasą, asmens tapatybės kortelę arba vairuotojo pažymėjimą, kuris išduotas ne anksčiau kaip 2003 metais. Papildomų dokumentų – sąskaitų išrašų, indėlio sutarčių, – liudijančių apie turėtas indėlio sąskaitas banke „Snoras“, pateikti nereikia – indėlininkų sąrašus SEB bankui suteiks valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“.

Labai svarbu, kad gyventojai nepamirštų atsargumo ir įsidėmėtų, jog SEB mobiliosios komandos veiks išskirtinai tik Lietuvos pašto skyriuose. SEB banko darbuotojai niekada neprašys žmonių pateikti konfidencialių prisijungimo prie banko interneto sistemos duomenų – slaptažodžių, prisijungimo kodų, o prašymai draudimo išmokoms gauti bus priimami tik konkrečiuose pašto skyriuose.

SEB mobiliųjų komandos darbuotojai laikinai dirbs nustatytuose Lietuvos pašto skyriuose specialiai įrengtose darbo vietose. Jos bus pažymėtos SEB banko simbolika, o visi darbuotojai turės SEB banko darbuotojų pažymėjimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų