REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai pamatė mano apsinuoginusios nuotraukas draugės mane pasmerkė, o mama kaip tik -džiaugėsi“, – prisipažino prieš metus beveik nuoga fotografui  pozavusi 20 -metė dainininkė Ineta Puzaraitė, kuriai tokia patirtis patiko. Atlikėja yra įsitikinusi, jog esant jaunai tokių savo nuotraukų turėti reikia.

REKLAMA
REKLAMA

O žinoma sostinės stilistė Eglė Mickevičienė nusimesti drabužius prieš objektyvą išdrįso tik sulaukusi 38-erių, nors pasiūlymų fotografuotis nuogai išgirsdavo būdama ir septyniolikos, kai dirbo modeliu.

REKLAMA

„Jei tais lakais būčiau apsinuoginusi, mane būtų pasodinę į kalėjimą“, – išrėžė šalies estrados senbuvė Birutė Petrikytė.

Ko šiandien siekia šalies pramogų pasaulio atstovės apsinuogindamos viešai? Ar tai tramplinas į šlovę ar tik lengvas būdas užsidirbti? Apie tai diskutavo žinomi žmonės pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“.

Seimo narys Žilvinas Šilgalis nuogą kūną neseniai demonstravo televizijos eteryje, tiesioginės transliacijos metu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo šou dalis. Bet tikrai Seime naujo įstatymo projekto pristatyti iki pusės nuogas neateičiau“, - šypsojosi TV šokių projekte dalyvavęs seimūnas.

Dainininkas Mino prisipažino, jog jį kvietė reklamuoti sekso reikmenų parduotuvę. Tąkart romantiškasis atlikėjas tokio pasiūlymo atsisakė, tačiau fotografuotis apsinuoginęs sutiktų nebent už nemenką sumą pinigų.

Apie viešo apsinuoginimo privalumus diskutavo „Pikaso“ grupės vaikinai, dainininkės Birutė Petrikytė, Ineta Puzaraitė, dainininkas Mino, seimo narys Žilvinas Šilgalis, stilistė Eglė Mickevičienė, vyrams skirto žurnalo redaktorius Aidas Puklevičius, fotografas Herkus Milaševičius ir žurnalo „Privatu“ redaktorė Ieva Korsakaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų