REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi Ukrainos premjerė Julija Tymošenko laikoma tardymo izoliatoriaus kameroje su plazminiu televizoriumi ir kondicionieriumi. Tai trečiadienį pareiškė generalinio prokuroro pavaduotojas Renatas Kuzminas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis paragino netikėti kai kurių žiniasklaidos priemonių ir politikų informacija apie nežmoniškas sąlygas, kuriomis esą laikoma J. Tymošenko.

REKLAMA

„Tai melas. Ciniškas ir įžūlus. J. Tymošenko laikoma 22 kvadratinių metrų ploto kameroje, kur yra viskas: kondicionierius, dušas, karštas vanduo, tualetas, plazminis televizorius, ortopedinis čiužinys, europietiškos kokybės baldai, šaldytuvas“, – sakė pareigūnas. „Ne visi Ukrainos viešbučiai gali sudaryti klientams tokias sąlygas“, – pridūrė jis.

J. Tymošenko buvo nuteista septynerius metus kalėti už įgaliojimų viršijimą pasirašant dujų tiekimo sutartis su Rusija 2009 metų sausį, kai ji vadovavo Ukrainos vyriausybei. Spalio pabaigoje ekspremjerės sveikatos būklė smarkiai pablogėjo, buvo pranešama, kad ji nebegali savarankiškai vaikščioti. Anksčiau jos advokatas Sergejus Vlasenka pareiškė, kad J. Tymošenko kameroje „sąlygos siaubingos, ten labai šalta“.

Taip pat skaitykite:

J. Tymošenko perkelta į europinio lygio palatą

Prasideda J. Tymošenko apeliacinis procesas

V. Janukovičius išleido J. Tymošenko sveikatos patikrinimui

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų