REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Londono „Chelsea“ klubo gynėjas Franckas Leboeufas pasidalino mintimis apie dabartinę „mėlynųjų“ situaciją ir pareiškė manantis, jog šį sezoną „Chelsea“ jau nieko nepasieks, todėl reikėtų pasiruošti kitam sezonui ir suskurti gerą žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos sostinės klubas šiuo metu „Premier“ lygoje rikiuojasi ketvirtoje vietoje, nuo lyderių „Manchester City“ atsilikdamas dešimt taškų. Apie titulą galvoti nereikėtų, tačiau svarbiausia išlikti „didžiajame ketverte“.

REKLAMA

„Kai kurių futbolininkų žaidimo ciklas „Chelsea“ klube baigėsi ir jie turi pasitraukti, užleisdami vietą naujiems žaidėjams. Komanda turi pradėti naują erą su nauja karta. Jose Mourinho sukurta era jau baigėsi, todėl jei Andre Villas-Boasas nori pradėti savo erą, jis turėtų suburti kitą sudėtį“, - kalbėjo buvęs „mėlynųjų“ narys.

„Manau, kad šis sezonas „Chelsea“ ekipai jau yra baigtas. Vertėtų žengti į permainų komandoje laikotarpį. „Chelsea“ laimėjo du paskutinius mačus ir viltys nėra žuvusios, tačiau toliau taip kovoti bus labai sunku. Vertėtų susimąstyti apie ateitį – apie kitą sezoną“,

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, šįmet „Chelsea“ dar gali laimėti FA Taurę, tačiau svarbiausi tikslai yra „Premier“ lyga ir UEFA Čempionų lyga. Neįsivaizduoju šiais metais „Chelsea“ ekipos Europos viršūnėje. Be galo palaikau „Chelsea“ ir viliuosi, kad jiems šiemet dar pavyks pasiekti ką nors gero, bet reikia būti realistu ir suprasti, kad šis sezonas mums yra juodas laikotarpis“.

„Manau, kad tokiems žaidėjams, kaip Florentas Malouda, Salomonas Kalou, Jose Bosingwa ar Johnas Obi Mikelis reikėtų išvykti. Tačiau atsisakyti tokių žaidėjų, kaip Frankas Lampardas ar Johnas Terry būtų klaida, nes jie yra komandos simboliai ir priklausys jai amžinai“, - pridūrė Leboeufas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų