REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europarlamentaras Viktoras Uspaskichas  nebijo prisipažinti: jis – labai turtingas žmogus. Toks, kuris jeigu tik panorėtų, galėtų daugiau nieko ir niekada nedirbti. Tačiau ramus gyvenimas gražiuose, prabangiai įrengtuose rūmuose, įspūdingos kelionės po visą pasaulį ir dešimtis tūkstančių  kainuojantys drabužiai – ne Viktoro būdui.

REKLAMA
REKLAMA

LNK gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai" milijonierius  ne tik pirmą  kartą viešai įvardins brangiausius savo pirkinius, atskleis kaip ir kur jis investuoja pinigus, bet ir papasakos apie naujausią savo pirkinį Prezidentės Dalios Grybauskaitės kaimynystėje. Maža to, politikas bei verslininkas   išduos didžiausią savo širdies nerimą: Vilniuje studijuojanti dukra Laura vengia jo pinigų. Apie tai europarlamentaras prabils antradienio vakarą 20.15 val. per LNK.

REKLAMA

Garsiausias Lietuvos milijonierius, mėsos, konservų ir kitų fabrikų šeimininkas, didžiausias Kėdainių darbdavys ir ledų šventės iniciatorius kasdieniams savo bei artimiausių šeimos narių patogumams niekada negailėjo pinigų. Nors tikina, jog neskraido privačiais lėktuvais ir  nevažinėja   superautomobiliais,  mylimiausioms savo moterims viską perka  su malonumu.

O bėgant metams tampa  vis dosnesnis. Pavyzdžiui, kai  baigusi vidurinę mokyklą  dukra Laura įstojo mokytis į Vilniaus Gedimino technikos universitetą, laimingas tėtis pačiame prestižiškiausiame  sostinės rajone, Turniškėse,  jai iš anksto buvo įrengęs namus. „Namą pirkom per krizę. Neturėjom namo Vilniuje, o kainos buvo nukritusios. Galvojau, vaikai yra, vis tiek gal norės čia gyventi. Bet Laura ten gyventi nenori", - sakė V. Uspaskich.

REKLAMA
REKLAMA

Politikas sako, jog  Laurą, kaip ir kitus  tris vaikus, jis dievina.  Jeigu tik pageidautų, mergina galėtų nesukdama galvos švaistyti tėčio pinigus: pirkti įspūdingiausius drabužius, papuošalus, brangiausius automobilius. Tačiau milijonierius ne sykį patyrė – jo mergaitė turi tvirtą nuomonę.  Aštuonioliktam gimtadieniui Laura  galėjo išsirinkti, ką tik nori. Tačiau paprašė itin kuklios dovanos. Automobilio.

„Tai mašina, kainuojanti daugiau nei 50 tūkstančių litų. Jinai neprašo mersedesų, porše, bet jei paprašytų, man būtų negaila, nes aš ją labai myliu", - skundėsi Viktoras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų