REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę į Lietuvą iš Rovainiemio (Laplandija) su oficialiu dviejų dienų vizitu atvyksta Pagrindinis planetos Kalėdų Senelis. Jį vizito metu lydi Kalėdų Senelio nykštukų delegacija.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialus vizitas Lietuvos Respublikoje prasidės gruodžio 9-ąją apie 14 valandą (Lietuvos laiku) Anupriškėse (Trakų raj.) Kalėdų Senelį čia pasitiks oficialūs Lietuvos atstovai, tarp kurių bus lietuviškasis Senelis Kalėda, taip pat Suomijos nepaprastoji ir įgaliotoji ambasadorė Lietuvoje ir Baltarusijoje.

REKLAMA

„Labai džiaugiuosi, kad Kalėdų Senelis savo įtemptoje darbotvarkėje atrado laiko aplankyti Lietuvos vaikus. Kaip ir kasmet, jis pasidalins šventine nuotaika, iš Suomijos į Lietuvą atgabens šventinį jaudulį ir gražias laukimo akimirkas. Nuoširdžiai linkiu, kad visos Lietuvos vaikų svajonės ir norai išsipildytų, o mūsų pasaulis bent per Kalėdas būtų šviesesnis ir šiltesnis“, – sako Suomijos ambasadorė Marja-Liisa Kiljunen.

REKLAMA
REKLAMA

Kalėdų Senelis vizito metu ne tik atliks savo oficialias pareigas, bet ir žais bei linksminsis su Lietuvos vaikais, teiks jiems dovanas, bendraus su žiniasklaidos atstovais. Susitikimų metu ypatingų svečių statusą turės vaikai, augantys globos namuose ar globojami įvairių fondų.

Oficialus Pagrindinio planetos Kalėdų Senelio vizitas Lietuvoje baigsis gruodžio 10-ąją, po šventinio renginio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų