REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Projektas „The Voice of...“, sudrebinęs pasaulį savo profesionalumu ir aukštu muzikiniu lygiu, ruošiasi startui ir Lietuvoje – LNK televizijos „Lietuvos balsas“ jau turi projekto vedėją ir tris mokytojus iš keturių. Trečiasis prie mokytojų komandos, kurioje jau yra Violeta Tarasovienė bei dviguboje kėdėje sėdėsiantys Jurgis ir Erica Didžiuliai, jungiasi didžiausią  iš visų mokytojų sceninę patirtį turintis, kartu su Lietuvos estrada užaugęs Egidijus Sipavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Tris dešimtmečius praleidęs scenoje ir iki šiol sėkmingai koncertuojantis, dainininkas sako šiame projekte norintis gabiems žmonėms padėti pasiekti to, ko jam pačiam galimybės pasiekti nebuvo. Mat „Lietuvos balso“ laimėtojas ne tik turės teisę vadintis Lietuvos balsu, bet ir laimės pagrindinį prizą – kontraktą su garsiausia ir didžiausia pasaulio įrašų kompanija „Universal Music“. Jau projekto metu jo dalyviai ruoš pasirodymus su pačiais mokytojais – ryškiausiomis Lietuvos populiariosios scenos žvaigždėmis ir su projekto svečiais – užsienio atlikėjais, o laimėtas pagrindinis prizas atvers atlikėjui kelią į tarptautinius vandenis.

REKLAMA

Tam, kad jo mokiniai pasiektų šį tikslą, E. Sipavičius sako mokysiantis pačių įvairiausių dalykų. Pasak jo, radijo laikai, kai pakakdavo tik nepriekaištingo vokalo, jau seniai praėjo. „Televizijoje tarp atlikėjo ir jo klausytojo egzistuoja daugybė filtrų ir trukdžių. Tam, kad atlikėjo kūryba paliestų klausytojo širdį, jis turi būti labai įtaigus, stiprus žmogus.

Tokį jį ir bandysiu formuoti“,- pasakojo „Lietuvos balso“ mokytojas, kurio paties muzikinė karjera prasidėjo bene garsiausiame to meto ansamblyje, vadintame lietuviškaisiais „bitlais“ – Lietuvos valstybinės filharmonijos ansamblyje „Vilniaus aidai“, kuriame jis buvo solistas. Vėliau buvo muzikiniai etapai su grupėmis „Roko laboratorija“, „Dinamo“, o su grupe „Egis šou“ dainininkas išmaišė visą Europą. Šiuo metu Egidijus yra grupės „Tėtė šoka bugi“ narys, o kartu su muzikine patirtimi dainininkas yra sukaupęs ir nemažą laidų vedėjo patirties bagažą – Egidijus vedė laidas „Vakaro aurografas“, „Ačiū Dievui, atėjai!“, „Žmonos“ ir kitas.

„Mano nuomone, Egidijus šiame projekte yra tas, kuris per pirmąsias sekundes galės pasakyti, ar žmogus geba dainuoti  ir akimirksniu išsirinkti sau mokinius. Po tiek metų scenoje jis turėtų būti išsiugdęs šeštąjį pojūtį talentingiems žmonėms “, - sakė „Lietuvos balso“ vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis, kuris, kartu su visais mokytojais lydės mokinius viso projekto metu. „Lietuvos balsas“ prasidės aklosiomis perklausomis, kur kiekvienas mokytojas išsirinks sau mokinius tik pagal balsą. Išrinktieji keliaus į antrąjį etapą – kovas, kuriose mokytojai vertins savo mokinius ir spręs, kas turi iškristi, o kas – keliauti į finalą. Įspūdingame finale susitiks geriausieji Lietuvos balsai ir paaiškės, kam atiteks kontraktas su „Universal Music“ ir atsivers kelias į tarptautinį pripažinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų