REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

„Danske“ bankas mažina įkainius už komunalinių mokesčių priėmimą. Banko padaliniuose komunalinių mokesčių priėmimas atsiskaitant grynaisiais arba iš sąskaitos kainuos 0,80 Lt. Iki šiol banko padalinyje atsiskaitant grynaisiais reikėjo mokėti 2 litų, o iš sąskaitos - 1 lito mokestį. Danske bankas, pritardamas Lietuvos banko pozicijai dėl socialiai jautrių įkainių, šiais metais įmokų priėmimo įkainius banko skyriuose mažina antrą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors populiarėja naudojimasis elektronine bankininkyste, tačiau socialiai jautrios grupės - vyresnio amžiaus ar mažesnes pajamas gaunantys žmonės - dažniau įmokas moka banko skyriuose. Atsižvelgdami į šią situaciją, mažiname įmokas už komunalinių mokesčių priėmimą. Nuo šiol atsiskaityti banko skyriuose kainuoja tiek pat, kiek ir naudojantis Danske eBanku“, - sako Norbertas Žioba, Danske banko verslo plėtros tarnybos direktorius.

Šiais metais Danske bankas klientams taip pat pasiūlė galimybę už komunalines paslaugas atsiskaityti nemokamai, prisijungus prie lojalumo programos „Danske Bonus“. Be to, nuo spalio mėnesio nuolatiniai vietiniai mokėjimai tarp banko klientų yra nemokami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų