REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmo„Romo dienoraštis“ aktorius Johnny Deppas ir režisierius Bruce Robinsonas juostos filmavimo aikštelėje itin originaliai pagerbė rašytoją Hunterį S. Thompsoną, pagal kurio knygą šis filmas ir sukurtas.

REKLAMA
REKLAMA

Susuktas pagal ankstyvąjį Hunterio S. Thomsono pusiau autobiografinį romaną „Romo dienoraštis“, to paties pavadinimo filmas pasakoja apie plevėsą žurnalistą Kempą, kurio tikslai atvykus į egzotiškąjį Puerto Riką yra visą laiką neišsiblaivant – sužlugdyti milijonierių, pagrobti jo gražuolę merginą ir su prabangia jachta leistis į šviesų rytojų.

REKLAMA

Pagarbą Hunteriui kino kūrėjai filmavimo aikštelėje atidavė pastatydami ten tuščia kėdę ir romo butelį, skirtą jo atminimui.

„Kai nusprendėme kurti filmą „Romo dienoraštis“, žinojau, kad nuo tos akimirkos Hunteris nuolat buvo šalia manęs, norėjau, kad jo sielą pajustų ir kiti filmavimo grupės nariai, – pasakoja J. Deppas. – Todėl filmavimo aikštelėje mes jam pastatėme kėdę su jo vardu, šalia padėjome jam skirtą juostos scenarijų, romo butelį. Pasirūpinome, kad būtų netgi jam skirtų cigarečių, jo filtrų, peleninė. Buvo visko, ko jam būtų prireikę.“

Pasak aktoriaus, tai ne tik priminė filmo kūrybinei komandai Hunterio dvasią, bet, svarbiausia, buvo rašytojui skirtas pagarbos ženklas.

Filmas „Romo dienoraštis“ jau rodomas visoje Lietuvoje.

Filmo anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų