REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienį, gruodžio 4 d. grupės prabangių sportinių automobilių entuziastų pasivažinėjimas užmiesčio keliais baigėsi nelinksmu įvykiu, kuris nuo savaitės pradžios žiniasklaidoje įvardinamas kaip galbūt pati brangiausia avarija šiuolaikinio automobilizmo istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Po avarijos darytose nuotraukose dominuoja raudona spalva, mat į šią „mėsmalę“ pateko net aštuoni „Ferrari“ automobiliai. Nors tikslaus modelių sąrašas policijos pranešimuose dar nepateikiamas, kadruose galima matyti net keletą metalo laužu virtusių gražiausiais modernaus amžiaus „Ferrari“ modeliais įvardinamų 355, taip pat 360 ir „Testarossa“. Aplamdyti taip pat buvo trys „Mercedes-Benz“, „Lamborghini Diablo“, „Nissan Skyline GT-R“ ir nelaimėlis „Toyota Prius“.

REKLAMA

Kaip skelbia portalas newsru.com, dešimties automobilių vairuotojai dėl įvairių traumų buvo paguldyti į ligoninę, tačiau rimtų sužalojimų niekas nepatyrė. Dėl dangą nuklojusių nuolaužų greitkelis buvo uždarytas šešioms valandoms.

Remiantis oficialiais policijos pranešimais, vieno iš „Ferrari“ vairuotojas nesuvaldęs automobilio rėžėsi į eismo juostas skiriantį atitvarą, o paskui į jį trenkėsi kartu važiavę bendraminčiai. Nors tikslūs avarijos nuostoliai dar neskelbiami, pirminiais duomenimis, visų avarijoje apgadintų automobilių vertė siekia mažiausiai 2,46 mln. svarų (beveik 10 mln. litų).

„Niekada nesu matęs tokio įvykio. „Ferrari“ aumobiliai niekuomet nevažinėja tokiomis grupėmis“, ‒ greitkelių patrulio Eiichiro Kamitani žodžius cituoja bbc.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų