REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šokių projektas išskyrė seseris Puzaraites. Lemiamą vakarą, artėjant finalui, iš „Kviečiu šokti“ be teisės sugrįžti iškrito Ineta Puzaraitė, o jos sesuo Irūna triumfavo pirmojoje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vytenis Pauliukaitis ne juokais supyko: trenkė mikrofoną tiesiogine to žodžio prasme tiesioginiame eteryje  ir Inetai Puzaraitei parašė šešis už judviejų su Ovidijum Andriekum pasirinktą mumijų temą LNK „Kviečiu šokti“ laisvos programos vakare.

REKLAMA

Netrūko ir kitų akibrokštų – rekordinius penkis balus gavo Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė, šokę numirėlių šokį Butkaus pasikorimo motyvais.

Aišku viena, kad artėja finalas, į kurį pateks tik penkios pačios stipriausios poros, todėl komisija tapo ypač atidi ir priekabi.

Juolab, kad nuo šiol laidos įsigaliojo naujovė – komisija skyrė po du vertinimus, vieną – už techninį šokio atlikimą, o kitą – už artistiškumą.

REKLAMA
REKLAMA

Komisijos lentelės buvo susumuotos. Aukščiausiai komisija įvertino Inetą Puzaraitę, tapusią porcelianine lėle  kompozicijoje „Atgimę žaislai“, o paskutinė vieta teko Eglei Jakšytei ir Adomui Norkūnui, scenoje tapusiems paauglių dievukais Selena Gomez ir Justinu Bieberiu.

Žiūrovams labiausiai patiko Irenos Starošaitės šokis, mažiausiai balsų sulaukė Ineta Puzaraitė.

Gruodžio 31-ąją vyks „Kviečiu šokti“ finalas, kuriame susikaus penkios stipriausios poros. Jis bus transliuojamas HD formatu ir taps pirmąja lietuviška televizijos transliacija, rodoma ypatingai raiškiu formatu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekto čempionai bus apdovanoti 20 tūkstančių litų prizu ir kelione į pažadėtąją žemę – Izraelį. Antros vietos laimėtojai bus apdovanoti 10 tūkstančių litų. Trečiosios vietos laimėtojai palaikys kompaniją pirmosios vietos laimėtojams ir sykiu vyks į Izraelį.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė

1. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus

2. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas

3. Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė

4. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša

5. Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė

6. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus

7. Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas

8. Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus

Projektą „Kviečiu šokti“ oaliko Ineta Puzaraitė su partneriu (nuotr. Organizatorių)Projektą „Kviečiu šokti“ paliko Ineta Puzaraitė su partneriu (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų