REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienio vakarą Armėnijos sostinėje Jerevane įvyko „Vaikų Eurovizijos 2011“ konkursas. Lietuvai atstovavo dešimtmetė palangiškė Paulina Skrabytė su daina „Debesys“.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų konkurse dalyvaus 13 šalių jaunieji atlikėjai. Lietuvaitė pasirodė šeštuoju numeriu, tarp Bulgarijos ir Ukrainos atstovų.

REKLAMA

Kaip ir suaugusiųjų „Eurovizijoje“, kiekvienoje šalyje buvo atskirai sumuojami žiūrovų ir profesionalų komisijos balsai, kurie paskui virto į bendrus valstybės taškus nuo 1 iki 12.

Kitaip negu ankstesniais metais, kiekvienos šalies pranešėjai šiemet žodžiu skelbė ne penkias, o visas dešimt šalių, kurioms skiria taškus. Žiūrovų balsavimo linijos bus įjungtos tik po visų dalyvių pasirodymų.

Praėjusiais metais konkurse Lietuvai atstovavęs keturiolikmetis Nojus Bartaška-Bartas su daina „Oki-doki“ užėmė 6-ąją vietą tarp 14-os dalyvių. Finale triumfavo Armėnijos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet Lietuvos atstovei atiteko 10-oji vieta, o daugiausiai žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukė ir „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtojomis tapo mergaitės iš Gruzijos, pasivadinusios „Candy“ ir atlikusios nuotaikingą dainą „Candy Muzic“. Antri liko Nyderlandų atstovai, o trečioje vietoje – jaunoji dainininė iš Baltarusijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų