REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dramblio Kaulo Kranto rinktinės gynėjas Kolo Toure perspėja „Manchester City“ komandos vadovus, kad jei situacija nesikeis ir futbolinikui toliau teks tenkintis atsarginių suoleliu, jis paliks arabų Šeichams priklausančią komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Afrikietis pripažįsta, jog atgauti gerą sportinę formą po pusės metų diskvalifikacijos nebuvo lengva, tačiau tai, kaip šiuo metu su juo elgiasi „miesteičių“ klubas, yra didelė nepagarba jam ir jo šeimai.

REKLAMA

Už tai, kad futbolininkui pateikti kaltinimai dėl draudžiamų preparatų vartojimo pasitvirtino, „Manchester City“ klubas Toure nubaudė net 720 tūkstančių svarų sterlingų bauda ir, negana to, 30-metis gynėjas šiuo metu turi tenkintis vieta ant atsarginių suolelio.

„Sunku net pagalvoti, kad sausio mėnesį privalėčiau palikti „Manchester City“. Viskas gali įvykti labai greitai, nes tai priklausys nuo to, kiek gausiu žaidimo minučių“, - sakė buvęs Londono „Arsenal“ komandos gynėjas K. Toure.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar aš dominu „Paris Saint-Germain“? Taip, dėmesio iš šios komandos sulaukiau. Jei situacija „Manchester City“ klube nesikeis, svarstysiu kitus pasiūlymus ir persikelsiu rungtyniauti kitur“.

„Šiomis dienomis „PSG“ klubas prilygsta tokioms komandoms kaip „Arsenal“ ir „Milan“. Jie nori tapti viena geriausių komandų pasaulyje, todėl investuoja dideles sumas į aukštos klasės futbolininkus“.

„Jei sulauksiu gero pasiūlymo, kodėl gi ne? Aš noriu rungtyniauti ten, kur gaučiau reguliariai žaisti. Jei „Manchester City“ savo pozicijos nekeis ir toliau vers mane sėdėti ant atsarginių suolelio, aš išvyksiu“, - užbaigė K. Toure.

Primename, kad šią vasarą Prancūzijos „Paris Saint-Germain“ ekipą gali papildyti ir Los Andželo „Galaxy“ klubo saugas Davidas Beckhamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų