REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gy­ven­to­jai ne­pa­ten­kin­ti lai­di­nio ra­di­jo pa­slau­go­mis. Bend­ro­vė „Te­le­ra­di­jo kom­pa­ni­ja Han­sa“ neat­vyks­ta dėl ge­di­mų, ne­lei­džia at­si­sa­ky­ti pa­slau­gos, tik ren­ka be­veik pen­kių li­tų mo­kes­tį per mė­ne­sį. Paaiš­kė­jo ir dau­giau pa­žei­di­mų. Bendro­vės veik­lą tirs Ge­ne­ra­li­nė pro­ku­ra­tū­ra.

REKLAMA
REKLAMA

Už šnypš­čian­čią dė­žu­tę šiau­lie­tė Pau­li­na Ja­ni­na Dar­gi­na­vi­čiū­tė kas mė­ne­sį mo­ka be­veik 5 li­tus. Ra­di­jo taš­kas nuo praė­ju­sių me­tų lapk­ri­čio mė­ne­sio vie­ną sa­vai­tę vei­kė, ki­tą – ne, o nuo ko­vo mė­ne­sio tik šnypš­čia. Ka­dan­gi mo­te­ris gyve­na dau­gia­bu­čių na­mų sa­vi­nin­kų bend­ri­jo­je, mo­kes­tis už lai­di­nį ra­di­ją įra­šy­tas į bend­rą są­skai­tą, to­dėl nė­ra galimy­bės ne­mo­kė­ti. Ji tei­gia skam­bi­nu­si ir pra­šiu­si, kad ra­di­ją at­jung­tų, ta­čiau su­lau­kian­ti tik pa­ža­dų at­vyk­ti patikrin­ti. Kas mė­ne­sį mo­te­ris gau­na 4,60 Lt są­skai­tą už ne­tei­kia­mą pa­slau­gą.

REKLAMA

Šiau­lie­tė tvir­ti­na no­rė­ju­si at­si­sa­ky­ti pa­slau­gos, ta­čiau Vil­niu­je įsi­kū­ru­si bend­ro­vė „Te­le­ra­di­jo kom­pa­ni­ja Han­sa“ nesilei­džia į kal­bas, esą už pa­slau­gos at­jun­gi­mą ji rei­ka­lau­ja mo­kes­čio. Su bend­ro­ve in­ter­ne­te nu­ro­dy­tu te­le­fo­no nume­riu su­si­siek­ti neį­ma­no­ma.

Bend­ro­vės „Te­le­ra­di­jo kom­pa­ni­ja Han­sa“ veik­la do­mė­jo­si Sei­mo na­rys Ed­var­das Ža­ka­ris. Jis krei­pė­si į Ry­šių reguliavimo tar­ny­bą ir Ra­di­jo te­le­vi­zi­jos ko­mi­si­ją. E. Ža­ka­ris sa­ko, kad gau­tas at­sa­ky­mas, jog „Te­le­ra­di­jo kom­pa­ni­ja Han­sa“ da­ro daug pa­žei­di­mų: už li­cen­ci­jas ne­mo­ka nu­sta­ty­to mo­kes­čio, ret­rans­liuo­ja Lie­tu­vos ra­di­ją ne­tu­rė­da­ma lei­di­mo, ima mo­kes­tį už ne­tei­kia­mas pa­slau­gas.

Pa­sak Sei­mo na­rio, pro­ble­mų dėl lai­di­nio ra­di­jo ky­la ir vil­nie­čiams. Dėl mi­nė­tos bend­ro­vės veik­los E. Ža­ka­ris krei­pė­si į ge­ne­ra­li­nį pro­ku­ro­rą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų