REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, gruodžio 3 dieną, SEB banko „Akropolio“ skyriuje Vilniuje, Dainavos skyriuje Kaune ir Žardės skyriuje Klaipėdoje dirbs daugiau negu įprasta klientus aptarnaujančių darbuotojų – taip siekiama užtikrinti sklandų visų į SEB banką besikreipiančių klientų ir banko „Snoras“ indėlininkų aptarnavimą. Šeštadienį taip pat dirbs savaitgaliais paprastai nedirbantys SEB banko padaliniai Mažeikiuose ir Telšiuose.

REKLAMA
REKLAMA

SEB banko šeštadieniais dirbantys skyriai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, gruodžio 3 dieną dirbs įprastomis valandomis, tačiau juose klientus aptarnaus daugiau darbuotojų, negu yra įprasta. „Akropolio“ skyrius Vilniuje klientus aptarnaus 10.00–18.00 val., Dainavos skyrius Kaune – 9.00–15.30 val., Žardės skyrius Klaipėdoje – 9.00–15.30 valandos.

REKLAMA

Šeštadienį klientus aptarnaus ir savaitgaliais paprastai nedirbantys Mažeikiuose ir Telšiuose esantys SEB banko klientų aptarnavimo padaliniai. Mažeikių skyrius klientus aptarnaus nuo 8 .30 val. iki 13 val., o Telšių skyrius – nuo 8.30 val. iki 14.00 valandos.

„Akropolio“ skyrius Vilniuje sekmadienį dirbs kaip įprastai – nuo 10.00 val. iki 16.00 valandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų