REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinės britų laidos apie automobilius „Top Gear“ vedėjas Džeremis Klarksonas (Jeremy Clarkson) yra kandaus žodžio kišenėje neieškanti asmenybė. Todėl plačiai nuskambantys šio brito išsišokimai tampa vos ne jo elgesio norma ir savotiška vizitine kortele. BBC, panašu, jau įprato viešai atsiprašinėti dėl savo samdinio viešai išsakomų žodžių.

REKLAMA
REKLAMA

Ko tik nebūta. Prieš kelioliką metų D. Klarksonas, kalbėdamas apie „Hyundai“ nukrypo į patiekalų iš šunienos valgymo subtilybes pagal Korėjos virtuvę. Vėliau jis piktinosi viešajam transportui skirtomis eismo juostomis Londone. Priežastis – visokie bėdžiai autobusais tikslą gali pasiekti greičiau nei jis su automobiliu.

REKLAMA

Šiomis dienomis BBC vėl turėjo viešai atsiprašyti už savo žvaigždės žodžius. Kalbėdamas apie viešojo sektoriaus darbuotojų streiką, D. Klarksonas pasiūlė „streikuojančius iššaudyti jų artimųjų akivaizdoje“. Tokio laidos vedėjo pykčio protestuojantieji nusipelnė dėl to, kad, pasak D. Klarksono, dirbdami valstybės samdomose darbo vietose jie jau užsitikrina „auksines“ pensijas ir garantijas, kai kitiems į geresnį gyvenimą tenka kabintis nagais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų