REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais sunku suprasti, kodėl santykiai ima ir išyra, kai atrodė, kad viskas tarp jūsų gerai. Blogų dienų pasitaiko visiems, tačiau didžiausių klaidų santykiuose geriau vengti. Pavyzdžiui, nuolatinis priekabiavimas dėl smulkmenų ar nepagrįstas pavydas tikrai nepadės partneriams geriau vienas kitą suprasti.

REKLAMA
REKLAMA

1. Nekontroliuokite savo partnerio. Jis (ar ji) – suaugęs žmogus, todėl pats sprendžia, ką ir kada jam daryti. Jei jūsų partneris jaus, kad nebegali net televizoriaus įsijungti, kol negavo jūsų leidimo, jis anksčiau ar vėliau panorės nutraukti tokius santykius. Leiskite jam su jumis būti laisva valia. Žinoma, jei koks nors jo elgesys jūsų netenkina, turite teisę apie tai pasakyti.

REKLAMA

2. Nepagrįstas pavydas jus gali išskirti. Jei nepasaitikite savo antrąja puse, tuomet jūsų santykių ateitis – miglota. Jei nuolat jį (ar ją) įtarinėsite neištikimybe, tikrinsite telefoną, elektroninius laiškus, jam (ar jai) toks jūsų elgesys anksčiau ar vėliau nusibos.

3. Paisykite jo poreikių. Jei nuolat galvosite tik apie save, o savo partnerio poreikius pamiršite, jūsų santykiai ilgai netruks. Meilė ir egoistiškumas – tai du nesuderinami dalykai. Pavyzdžiui, jei jūs visada einate tik į tuos filmus, kuriuos pamatyti norite jūs , jūsų antroji pusė gali jaustis nereikalinga jums.

REKLAMA
REKLAMA

4. Nepriekabiaukite dėl smulkmenų. Nuolatiniai priekaištai, kad ne ten padėjai puodelį ar ne taip apsirengei, gali išvaryti iš proto.

5. Tarkitės su juo (ja) priiminėdami svarbiausius sprendimus. Net jei jūs nesusituokę ir net negyvenate kartu, tarkitės su juo (ja) svarbiais klausimais. Pavyzdžiui, kuriame banke verčiau laikyti savo santaupas. Taip jam (jai) parodysite, kad jo (jos) nuomonė jums labai svarbi.

6. Nesivadovaukite filosofija „ji – ne pirma ir ne paskutinė". Moterys apie vyrus taip pat neturėtų taip galvoti. Jei taip manysite, niekada nesutiksite to ar tos, su kuriuo galėtumėte kurti rimtus santykius.

7. Palaikykite savo partnerį. Antroji pusė yra tas žmogus – kuris turėtų skatinti mus siekti to, apie ką svajojame, todėl visada stenkitės palaikyti savo partnerį visose situacijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų