REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar Stepono Dariaus proanūkis tikrai miega lauko tualete? Kad Vidmantas Nedžviega, gyvenantis Krekenavoje, tikrai miega lauko išvietėje, yra faktas. O kad jis yra legendinio lakūno, kartu su Stasiu Girėnu perskridusio Atlantą, proanūkis, LNK  televizijos laida „24 valandos" įrodyti negali. Bet pats Vidmantas, jo brolis Arūnas ir sesuo Vitalija taip tvirtina, o jais abejoti pagrindo nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Galų gale, ne taip ir svarbu, ar Vidmantas – narsaus lakūno giminaitis. Svarbu tai, kad suaugęs vyras savo dienas leidžia šiltnamyje ir lauko tualete, greta savo mirusių tėvų namo. Kodėl ne pačiame name, paklausite jūs?

REKLAMA

Šis klausimas domino ir laidos kūrybinę grupę, nuvykusią į Krekenavą. Nežinia, kuo Vidmantas neįtiko savo tėveliams, bet jie mirdami tris ketvirtadalius namo paliko jo broliui Arūnui, trečdalį – seseriai Vitalijai. Tačiau namas stovi tuščias, nes Arūnas ir Vitalija gyvena kitur. Sesuo norėtų į jai priklausančią tėvų namo dalį įleisti gyventi nuskriaustą Vidmantą, bet neturi raktų. Jie pas Arūną, kuris, pasakius švelniai, nemėgsta Vidmanto. Nors ir žino, kad jam, po tėvų mirties likusiam be namų, tenka nakvoti lauko išvietėje.

„24 valandoms" pavyko surengti brolių ir sesės akistatą. Ir net nežinia, kas labiau šokiruoja – ar vaizdas, kaip Arūnas net nenori žiūrėti į tiesiamą brolio Vidmanto ranką, ar tai, kaip netrukus Vidmantas tą pačią ranką deda ant trinkos malkoms kapoti, o simpatiška „24 valandų“ žurnalistė į rankas paima kirvį. Tokios siaubingos auklėjimo priemonės žurnalistė griebėsi, sužinojusi, už ką Arūnas taip nemėgsta savo brolio. Beje, Vidmantas, pripažindamas savo kaltę, pats padėjo ranką ant trinkos. Žurnalistei liko tik čekštelėti kirviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų