REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusio prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė ketvirtadienį atskleidė naujai besikuriančios partijos pavadinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Naujos partijos pavadinimas – Demokratinė darbo ir vienybės partija.

Darbo partijos frakcijos Seime seniūnas Vytautas Gapšys tokį sumanymą vertino ironiškai. „Matyt mūsų partijos pavadinimas yra labai geras, nes artėjant rinkimams atsiranda tokių sumanymų. Kaip nors įvertinti Kristinos Brazauskienės politinių pažiūrų, sumanymų,  iniciatyvų ir perspektyvų negaliu, nes nelabai yra ką vertinti“, - sakė jis portalui „Balsas.lt“.

REKLAMA

Pasak Politikos tyrimų ir analizės instituto vadovo Mariaus Ulozo, politinės prezidento našlės pretenzijos kol kas yra neaiškaus pobūdžio. „K.Brazauskienės politinis aktyvumas yra įdomus reiškinys, nes jos elgesys yra absoliučiai netipinis ir neprognozuojamas, ji turi finansinių galimybių, ji „nešioja” amžinatilsį Prezidento pavardę.

Naujas  partijos pavadinimas yra pakankamai stiprus, nes apeliuoja į du dalykus, kurių Lietuvoje akivaizdžiai trūksta – darbo ir vienybės. Tai suponuoja mintį, kad galbūt ji veikia ne viena, o su viešųjų ryšių specialistų pagalba, arba, kad už jos stovi kol kas nežinoma interesų grupė“, - sakė jis protalui „Balsas.lt“.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt primena, kad Lietuvos laisvės sąjungai (LLS) 20 metų vadovavęs Vytautas Šustauskas ir prie tos partijos vairo stoti nusiteikusi verslininkė Kristina Brazauskienė pasuko skirtingais keliais. K. Brazauskienė nedalyvavo Kaune vykusioje konferencijoje, kurioje nuspręsta pakeisti partijos pavadinimą ir kur pirmu nuo šiol vietoj LLS veiksiančios Kovotojų už Lietuvą sąjungos vadovu buvo išrinktas V. Šustauskas.

Susiję:

V. Šustauskas: K. Brazauskienė persigalvojo per naktį?

K. Brazauskienė atsižadėjo V. Šustausko?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų