REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad nuo gruodžio 1 d. iki 2013 m. spalio 31 d. dėl Transeuropinio tinklo kelias E85, Vilniaus miesto pietinės teritorijos dalies išorinio aplinkkelio II etapo statybos darbų bus draudžiamas transporto eismas Kirtimų gatvės dalyje tarp Galvės ir Fermentų gatvių. Darbų zoną apvažiuoti bus galima Fermentų, V. A. Graičiūno ir Galvės gatvėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Siekiant išvengti spūsčių darbų zonos prieigose, įrengtas laikinas jungiamasis kelias tarp V. A. Graičiūno ir Stasylų gatvių. Šis kelias svarbus vairuotojams, kurie važiuos nuo Fermentų gatvės pusės A4 ir A16 maršruto kryptimi ir vairuotojams, kurie važiuos nuo Trakų pusės A3 ir A15 maršruto kryptimi. Eismo sąlygų gerinimui V. A. Graičiūno ir jungiamojo kelio sankirtoje bus įrengta žiedinė sankryža.

REKLAMA

Važiuojant nuo miesto centro pusės link Trakų, Galvės ir Kirtimų gatvių sankryžoje bus draudžiamas kairysis posūkis.

Taip pat keisis ir viešojo maršrutinio transporto eismas. 8 maršruto „Žemieji Paneriai–Aukštieji Paneriai–Vaidotai“ autobusai abiem kryptimis nuo Galvės ir Kirtimų gatvių sankryžos nukreipiami Galvės, V. A. Graičiūno ir Fermentų gatvėmis. Toliau autobusai važiuos nustatytu maršrutu. Viešojo maršrutinio transporto stotelę „Chemijos“ bus iš Kirtimų gatvės bus perkelta į Fermentų gatvę. Papildomai bus įrengta viešojo maršrutinio transporto stotelė V. A. Graičiūno gatvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų