REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar esate matę tikrą Kalėdų senelį? Jau nuo gruodžio 9 d. Trakai taps Kalėdų senelių sostine, kurioje apsilankys Kalėdų seneliai iš Suomijos, Vokietijos, Lenkijos, Rusijos! Jie susitiks su lietuviškuoju seneliu Kalėda, pasidalins savo šalių Kalėdų šventimo tradicijomis su mažais ir dideliais vaikučiais, tėveliais, mamytėmis ir seneliais, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Šv. Kalėdų proga Trakuose vyks įvairios linksmybės: koncertuos meno kolektyvai, veiks kalėdinė mugė, vyks nuotaikingi konkursai, rungtys, žaidimai, visi norintys galės išbandyti savo jėgas sportinėse rungtyse bei varžybose. Norintys dovanų, savo pageidavimus galės siųsti Kalėdiniu paštu, iš kurio galėsite nemokamai išsiųsti originalų atviruką su vieninteliu Lietuvoje Kalėdų senelių sostinės antspaudu. O žiemos popietes ir vakarus galėsite praleisti su gera muzika – įvairiose Trakų miesto koncertinėse erdvėse skambės klasikiniai, džiazo bei kitokie kūriniai...

REKLAMA

„Graži pasaka vaikams apie Kalėdų senelį ir jo padėjėjus labai greitai pavirs tikrove, kurioje visi turės ypatinga progą pajusti Kalėdų dvasią, persikelti į stebuklingą karalystę...  Puiki proga pasėdėti Kalėdų seneliui  ant  kelių ir timptelėti jam už barzdos, pašnibždėti į ausį savo svajones. O Senelio padėjėjai neleis nuobodžiauti ir šalti, kvies dalyvauti linksmuose žaidimuose, nusišypsoti ir akimirką užfiksuoti“, – žada renginio organizatoriai. Savaitgaliais  gražioje trobelėje priešais Trakų salos pilį jūsų lauks vis kitos šalies Kalėdų senelis su būriu šaunių draugų.

Trakuose Kalėdų seneliai iš Suomijos, Vokietijos, Lenkijos ir Rusijos viešės nuo gruodžio 9 dienos iki sausio 8 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų