REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ palankūs Ispanijos sostinės dienraščiai itin didelį dėmesį ėmė skirti „Barcelona“ gynėjo Gerardo Pique gautai geltonai kortelei dvikovoje su „Rayo Vallecano“.

REKLAMA
REKLAMA

Mačo pabaigoje gynėjas buvo įspėtas už vadinamąjį laiko „tempimą“. Tai buvo penktoji katalono geltona kortelė, kuri automatiškai reiškia, kad futbolininkas privalo praleisti vienerias rungtynes dėl priverstinės diskvalifikacijos.

REKLAMA

G. Pique negalės žaisti mače su Valensijos „Levante“, tačiau bus „švarus“ prieš Madride vyksiantį El Clasio mūšį su „Real“.

„Barcelona“ rungtynėms su „Rayo Vallecano“ teisėjavęs Miguelis Angelis Perezas Lasa protokole įrašė, jog geltona kortelė G. Pique buvo skirta už vilkinamą laiką. „Real“ palankūs dienraščiai ėmė reikalauti, kad Primeros vadovybė imtų taikyti taisyklių 112 punkto 3 paragrafą, kuriame teigiama, kad futbolininkas už tokius veiksmus gali būti baudžiamas papildoma vienerių rungtynių diskvalifikacija ir 600 eurų bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Katalonijoje leidžiamų dienraščių žurnalistai kolegoms Ispanijos sostinėje paskubėjo priminti apie „dvigubų standartų taikymą“.

Anot publikacijų, Madrido laikraščiai, eskaluodami temą apie G. Pique įspėjimą, kažkodėl „staiga pamiršta“, kad penktą geltoną kortelę prieš save išvydo ir Madrido „Real“ saugas Xabi Alonso. Dvikovoje su „Atletico“ ispanas buvo įspėtas už galimai „priverstinę“ pražangą ir dabar bus priverstas praleisti mačą su San Sebastiano „Real Sociedad“, tačiau rungtynėse su „Barcelona“ Xabi Alonso į aikštę eis neturėdamas nė vieno įspėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas diskusijų objektas - „Levante“ saugo Jose Javiero Barkero gauta geltona kortelė mače su Chichono „Sporting“. Vienas svarbiausių Valensijos ekipos žaidėjų mače su Astūrijos klubu sužaidė ranka ir buvo įspėtas. Tai buvo penktoji ispano geltona kortelė ir jis negalės rungtyniauti dvikovoje su „Barcelona“.

Savo sprendimą dėl skiriamų diskvalifikacijų Primeros Varžybų komitetas turėtų paskelbti penktadienį.

Pique gauna geltoną kortelę:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų