REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai ne visai tas pats, kas laimėti geriausio planetos futbolininko apdovanojimą „Balon d'Or“, tačiau portugalas Cristiano Ronaldo sulaukė dar vieno garbingo pripažinimo. Madrido „Real“ komandos žvaigždei pirmadienį buvo įteiktas vieno didžiausio Ispanijos dienraščių „AS“ - geriausio sportininko apdovanojimas.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiame sezone 40 įvarčių „La Liga“ pirmenybėse įmušęs 26-erių futbolininkas surinko 21,2% visų lankytojų balsų. Dar du apdovanojimai dienraščio „AS“ lankytojų nuomone buvo įteikti šalies nacionalinei krepšinio rinktinei bei teniso organizacijai, už praeitų metų nuopelnus.

REKLAMA

Tuo metu Ronaldo ir šiame sezone įrodinėja, kad jis yra pasirengęs apginti šį titulą. Portugalas jau dabar per sužaistas 19 rungtynių yra pelnęs net 20 įvarčių. 16 iš jų – „La Liga“ pirmenybėse.

„Priimti man šį apdovanojimą yra didelė garbė. Tai jau antras mano asmeninis trofėjus šiais metais. Už viską norėčiau padėkoti savo komandai, nes be jos nebūčiau viso to pasiekęs. Taip pat noriu padėkoti fanams, už jų puikų palaikymą. Esu labai laimingas“, - sakė C. Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų