REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar šuniena gali pagydyti nuo visų ligų? Vargu, tačiau LNK televizijos laidos „24 valandos" herojė Elena įsitikinusi, kad gali. Nes taip jai pasakojo vienas tremtinys, o ir šuns mėsa, pasak garbaus amžiaus močiutės, skoniu panaši į kalakutieną.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas klausimas – ar gali nupjautos šuns galvos, plūduriuojančios puode, vaizdas priversti suaugusį vyrą gerti nesustojant? Rimvydas tikina, kad po to, kai Elenos namuose pamatė kalaitės Mirtos likučius, ir prasidėjo jo besaikė girtuoklystė.

REKLAMA

Kas sieja Eleną ir Rimvydą? Sudėtinga atsakyti. Rimvydas anksčiau draugavo su Elenos dukra, tačiau ji tragiškai žuvo. Dabar Pakruojo rajono Vadonių kaimo gyventojai šnibždasi, kad močiutė neabejinga savo buvusiam netikram žentui. Pusamžis vyriškis taip pat neneigia, kad jiedu su Elena – geri draugai. Bet tik draugai, ir nieko daugiau. Tiesa, draugystė baigiasi, kuomet Rimvydas geria. Tuomet jis į Elenos namus vedasi savo drauges, o ryte reikalauja, kad močiutė jam į lovą patiektų alaus. Elena taip ir daro, nes bijo stotingo vyro. Tad dabar „24 valandų“ komandos prašo, kad iškraustytų Rimvydą iš jos namų.

Vyras, paperkantis savo nuoširdumu, neneigia, kad išgėręs būna visai kitas žmogus – ne tik balsą, bet ir ranką prieš Eleną pakelia. Ir pripažįsta, kad visos jo bėdos dėl draugystės su velnio lašais, tačiau jų traukai Rimvydas nesugeba atsispirti. „Kai užeina noras išgerti, tai nors žemę saujomis valgyk, niekas nepadeda“, - atvirauja jis. Ir vis bara Eleną, kodėl ji šunieną skanauja. Močiutė, tokia pat nuoširdi, kaip ir Rimvydas, pradžioje dar neigė Mirtą valgiusi, tačiau vėliau prisipažino ragavusi  Lietuvoje tokį neįprastą patiekalą. Ir dar daug įdomaus papasakojo...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų