REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Skambutis!" – šis džiaugsmingas TV žaidimo „Teleloto“ pirmojo vedėjo šūksnis tapo legenda. O ką dabar veikia jo autorius - kelis dešimtmečius televizijos eteriui bei teatro scenai atidavęs aktorius Sigutis Jačėnas?

REKLAMA
REKLAMA

„Sunkiausiu momentu nusisuko artimiausi draugai“, – neslėpdamas nuoskaudos kalbėjo vienas „Keistuolių teatro“ įkūrėjų S.Jačėnas. 48-erių metų aktorius prisipažino, jog jau kelerius metus jis vos suduria galą su galu.

REKLAMA

Puikios pareigos, minios gerbėjų, pinigai ir gausi draugų kompanija liko aktoriaus praeityje. Jau septynerius metus jis yra VŠĮ „Vieno aktoriaus teatras“ vadovas ir užsiima leidybine veikla, dalyvauja literatūrinio teatro projektuose. O iš televizijos ekrano prieš kelerius metus jis tiesiog dingo. Rečiau jį galima sutikti ir viešumoje.

Norėdamas padėti kitiems S.Jačėnas ne kartą ieškojo pagalbos, tačiau paramos sau prašyti jis nedrįsta net artimų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek laiko trunka laimė ir  kaip atsitiesti po nesėkmių?

Apie auksines šlovės akimirkas ir kartų pralaimėjimo skonį pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ diskutuoti susirinko: dainininkės Evelina Anusauskaitė ir Julija Ritčik, „Mis Lietuva 2011" Ieva Gervinskaitė, krepšininkai Sergejus Jovaiša ir Reinaldas Seibutis, aktoriai Gintaras Mikalauskas ir Sigutis Jačėnas bei ryški asmenybė Raisa Šarkienė.

Pergalių ir nesėkmių kaina - pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ trečiadienį 18 val 55 min per “Lietuvos ryto" televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų