REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį gruodžio ketvirtadienį TV3 laida „Žvaigždė policininkas“ pateikia itin linksmą pikantišką istoriją. Žiūrovų dėmesiui – juokingiausias šių dienų vaizdelis: Kauno prekybos centre lakstantis pirkėjas vienais apatiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Oro temperatūra lauke – žemiau nulio, o tuo metu maisto prekių parduotuvėje lyg niekur nieko vaikštinėja pusnuogis vyrukas! Į didžiausio šių dienų Lietuvos keistuolio vardą drąsiai galintis pretenduoti herojus be kelnių, kepurės, batų ir net be kojinių lyg niekur nieko atėjo apsipirkti. Nuogalių pamatę parduotuvės lankytojai ir darbuotojai apstulbo iš nuostabos. Netrukus įvykio vietoje pasirodė ir policijos pareigūnai.

REKLAMA

„Gavome iškvietimą apie parduotuvėje lakstantį nuogalių, kuris ir juokina, ir gąsdina  darbuotojus bei klientus. Lekiam!“ – sušuko operatyviai į savo pirmąjį iškvietimą reaguodamas neseniai tėčiu tapęs garsus šokėjas, vienam vakarui papildęs policijos darbuotojų gretas, Saulius Skambinas.

Vaizdas, atvykus į įvykio vietą, buvo netikėtas ne tik žvaigždei, bet ir visko mačiusiems pareigūnams. „Lauke šalta, kodėl tu nuogas? Ar drabužius plėšikai atėmė, ar pametei?“ – su linksmai vaikštinėjančiu po parduotuvę jaunuoliu kalbėjosi pareigūnai. Nuogalius buvo nusiteikęs draugiškai – nebuvo agresyvus ir stengėsi išsamiai atsakyti į visus klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jis atsidūrė parduotuvėje? Ir kur dingo jo drabužiai?

Sulaikęs vakaro herojų S. Skambinas kartu su policijos ekipažu išskubėjo į pagalbą kitiems laikinosios sostinės pareigūnams, kurie ašarinėmis dujomis tramdė neblaivius ir itin agresyviai nusiteikusius baro lankytojus.

Pavojumi alsuojantys vaizdai: įžūlūs vyrai policijos komisariate surengė tikrą spektaklį – vienas nepailsdamas liejo savo energiją kumščiais daužydamas sieną, kiti drebino orą riksmais ir keiksmažodžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų