REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Neįprastai pirmadienio vakarą Ispanijoje vyko paskutinės „La Liga“ pirmenybių 13-o turo rungtynės, kuriose susitiko „Malaga“ ir „Villarreal“ ekipos.

REKLAMA
REKLAMA

Nors susitikimą aktyviau pradėjo šeimininkai, pavojingų atakų sukurdavo ir svečių komanda. Jau pačioje pradžioje pirmą įvartį pelnė „Malaga“ ekipa, kuri išsiveržė į priekį po tikslaus Jeremy Toulalano smūgio galva, 1-0.

REKLAMA

Šiame mače sužaidus maždaug 10 minučių rezultatas tapo lygus, kuomet šiurkščia šeimininkų klaida pasinaudojo Borja Valero ir Marco Rubeno duetas, kuris suardė visą „Malaga“ komandos gynybinę liniją ir rungtynėse atstatė pusiausvyrą, 1-1.

Po šios epizodo svečiams privalėjo būti suteiktas šansas išsiveržti į priekį, tačiau vienuolikos metrų baudinys nebuvo paskirtas, nors gynėjas Martinas Demichelis akivaizdžiai savo baudos aikštelėje pargriovė puolėją Rubeną.

REKLAMA
REKLAMA

Artėjant pirmo kėlinio pabaigai šeimininkai dar kartą persvėrė rezultatą savo naudai. Stiprų smūgį atlikęs Randonas įvarčio nepasiekė, tačiau „Villarreal“ vartininkas Diego Lopezas nesėkmingai atrėmęs šį smūgį numušė kamuolį tiesiai priešininkui Isco po kojomis, kuris ir įmušė antrąjį „Malaga“ komandos įvartį, 2-1.

Antrame kėlinyje kur kas padaugėjo pražangų ir tai atspindėjo susitikimo pabaigoje saugo Toulalano pašalinimas iš aikštės. Nors prancūzas neprasižengė taip šiurkščiai prieš varžovą, kaip kad įvertino mačo arbitras, rungtynės tapo atviros ir abiejų komandų futbolininkai pradėjo žaisti agresyviau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Villarreal“ ekpa įgijusi kiekybinę persvarą tiesiog šturmavo šeimininkų vartus, tačiau išlyginti rezultato taip ir nesugebėjo. Rungtynės baigėsi „Malaga“ komandos pergale, kurį Ispanijos čempionate kylą į penktą poziciją.

„Malaga“ 2 – 1 „Villarreal“

5' [1 – 0] Jeremy Toulalan, 16' [1 – 1] Marco Ruben, 40' [2 – 1] Isco.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų