REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus pirmosios apylinkės teismas įpareigojo estrados žvaigždę sumokėti 1250 litų baudą  už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas Radžis Aleksandrovičius į teismo posėdį atvyko be advokato, nuosprendį išklausė tik žurnalistų akivaizdoje.

REKLAMA

„Tiek laiko sugaišau, siaubas“, – sakė Radžis prieš išgirstant nuosprendį. Į klausimą, ar jis visgi vairavo automobilį „Zaz“, atkirto: „Šventoji dvasia buvo už vairo“

Teismas jam skyrė baudą, kurią jis privalės nedelsiant sumokėti į pasirinktą banką. R. Aleksandrovičius pajuokavo, jog perves pinigus į banko „Snoras“ sąskaitą.

Teismas nustatė, jog Radžis vairavo automobilį „Zaz“, kurį sustabdė Kalvarijų gatvėje budėję pareigūnai. Dainininkas nepateikė dokumentų, liudijančių, jog jis gali vairuoti transporto priemonę. Radžis taip pat neturėjo automobilio draudimo ir techninės apžiūros talono.

REKLAMA
REKLAMA

Į teismą iškviesti liudyti policijos pareigūnai tikino pastebėję, jog automobilis keistai vinguriuoja, ir nutarę jį sustabdyti. Reidas vyko šių metų liepos mėnesį Kalvarijų gatvėje, kur R. Aleksandrovičius užsuko pas savo draugą Andrių ir su juo „padarė po gramelį“.

Teismo metu Radžis nesutiko su tuo, kad vairavo automobilį, tačiau prašė nubausti, nes neturįs laiko po teismus „maltis“.

Incidentas su policija įvyko liepos 21 dieną. Anot estrados žvaigždės, jis su draugu tik apžiūrėjo automobilį ir ten pasėdėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau pareigūnai nuvežė Radžį į komisariatą ir ten nustatė jo asmenybę. Įtarus, jog jis yra neblaivus, jam liepta pūsti į alkotesterį. Pop žvaigždė pripūtė lygiai 0,4 promilių, kas neprieštarauja įstatymu numatytoms normoms.

R. Aleksandrovičius tikino nemokantis vairuoti ir net nelaikęs vairavimo egzamino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų