REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Teks įsisavinti neseniai gautas žinias, pažinti naujus žmones – kai kuriems iš jų jausite stiprų potraukį. Jus sužavės erudicija, trykštanti energija, idėjų laikymasis. Su tokiais žmonėmis ir jūs pajusite vidinį džiaugsmą.

Avinas. Teks įsisavinti neseniai gautas žinias, pažinti naujus žmones – kai kuriems iš jų jausite stiprų potraukį. Jus sužavės erudicija, trykštanti energija, idėjų laikymasis. Su tokiais žmonėmis ir jūs pajusite vidinį džiaugsmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Dieną jus gali apimti niūri nuotaika. Jei jausitės blogai, venkite sunkių jums problemų sprendimų, nebendraukite su tais, kurie jumis manipuliuoja. Saugokitės, kad jums nedarytų įtakos kiti asmenis. Galite pasigailėti karštai išsakytos savo nuomonės.

REKLAMA

Dvyniai. Nereaguokite per daug aštriai į savo partnerių žodžius, o taip pat į jų veiksmus. Naujų siurprizų išvengsite. Tačiau susidursite su tam tikrais konfliktais, jei remsitės nepagrįsta nuomone – susikirs požiūriai, įsitikinimai.

Vėžys. Nerami savijauta dienos metu gali iššaukti negatyvias emocijas. Tačiau tuo pat metu vykdysite ne itin įdomius darbus ir neįprastas užduotis. Galite pajusti ir agresyvų psichologinį spaudimą iš šono. Ne pati geriausia diena apsilankyti pas gydytoją, skirti gydymą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Jei norite pailsėti, neieškokite pernelyg ramių ir atpalaiduojančių užsiėmimų. Neįprastos pramogos gali pakelti jums nuotaiką. Tik nepersistenkite. Tiesa, būkite atsargūs bendraudami, nes galite sugadinti nuotaiką tiems, kuriuos mylite – jie gali neigiamai sureaguoti į jūsų kritiką.

Mergelė. Šeimos nariai elgsis ne itin adekvačiai jūsų atžvilgiu, arba išprovokuos negatyvią emocinę reakciją. Stenkitės į šios dienos įvykius žvelgti ne taip rimtai, neišgyvenkite dėl nesėkmių ar smulkmenų. Rizikuojate sukelti audrą stiklinėje vandens.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Susitikimų, naujų pažinčių metu galite netinkamai aštriai sureaguoti. Tokį aršumą gali jums iššaukti kažkieno žodžiai, nuomonės ir įsitikinimai. Venkite priešais laikyti tuos, kurie jums tik savo tai, ką galvoja.

Skorpionas. Vargu, ar sugebėsite įvertinti tai, kas vyksta šaltakraujiškai ir objektyviai, ypač jei kalba eis apie materialius dalykus. Į galvą gali šauti originalus būdas taupyti. Tačiau kažką keisti arba taisyti, deja, šiandien nepavyks.

Šaulys. Jausdami asmeninę drąsą, galite pajusti susijaudinimą, perdėtą emocinę įtampą. Stenkitės nukreipti dėmesį į kitus dalykus: nekankinkite aplinkinių savo kaprizais, nesidalinkite savo problemomis. Pagalvokite, kas gali suteikti jums teigiamų emocijų ir malonumo.

REKLAMA

Ožiaragis. Su savo audringomis emocijomis vertėtų išsiaiškinti vienatvėje. Vaizduotė gali jums piešti vaizdus niūriomis spalvomis – jūs išvysite gilią prasmę ir krizę ten, kur jų nėra. Bendraukite su žmonėmis iš užsienio, atstovaujančius kitas kultūras.

Vandenis. Turite laiku sustoti, jei nenorite, kad vaizduotė jus nuvestų kažkur toli ir paklaidintų. Kolektyvinės idėjos žavesys gali priversti jus pradėti kažkokią naują veiklą. O naujovių poreikis paliks rimtą įspūdį jūsų širdyje.

Žuvys. Savo tikslo siekimas išjudins jus iš sąstingio, norėsite siekti naujų aukštumų. Tačiau nors ir lydės nemažas entuziazmas, realios galimybės bus ribotos. Norėdami išnaudoti kūrybinį potencialą, atsiduokite kūrybai. Bendraukite su originaliais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų