REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau tiek nedaug laiko liko iki kalendorinės žiemos pradžios, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt. Viskas aplink vis smarkiau trimituoja apie artėjančias šventes, skatina mus džiaugtis, pasirūpinti dovanomis, o vienos už kitas įmantresnės dekoracijos kviečia pajausti žiemos švenčių magijos dvasią.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietijos Brėmene oficialiai prasidėjo kalėdinė mugė. Į jaukų, siaurų, švarių ir itin tvarkingų, mažų pasakiškų langiukų senamiestį sugužėjo saldumynų, senių šalčių, smagių karuselių ir įvairaus gėrio nešėjai. Ne kasdien tenka pasijausti it kino filme, vaikštant romantiškomis ir pakylėtai nuteikiančiomis Brėmeno gatvelėmis. Man pasirodė, kad net žymioji Brėmeno muzikantų skulptūra šypsosi, matydama tiek daug laimingų veidų. Gali nebėgioti ir nepirkti kaip beprotis visų tų gardėsių, kojinių ir kitų mielų dalykų, gali tiesiog vaikščioti gatvėmis, uosti imbierinius sausainukus ir girdėdamas džiaugsmingai krykštaujančius ant karuselių besisupančius vaikus, gerti tradicinį vokiečių karštą kalėdinį vyną, sėdėti ar stovėti lauko kavinėje ir mėgautis ore tvyrančia užburiančia šventinę atmosfera...

Nuotraukos iš Brėmeno šventinės mugės, kuri tęsis nuo lapkričio 24 dienos iki gruodžio 23 dienos. Dar nevėlu pamatyti šį žiemos stebuklą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų