REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Peiliais, švirkštais ir dujų balionėliais ginkluotų nusikaltėlių taikiklyje atsidūrė nepilnamečiai, kurie nesiliauja žaisti ar kalbėti telefonu net eidami ar stovėdami viešojo transporto stotelėse.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį apie vidurnaktį sostinės Vidūno gatvėje esančio daugiabučio laiptinėje du jaunuoliai užpuolė nepilnametį, kuris kalbėjosi išmaniuoju telefonu. Smogę per galvą vaikui nusikaltėliai atėmė telefono aparatą ir piniginę.

REKLAMA

Sprukdami pargriovė nukentėjusį ant laiptų. Išgirdę triukšmą kaimynai iškvietė pareigūnus, tačiau vagys jau buvo spėję pabėgti. Nepilnametis gydomas ambulatoriškai.

Dar vienas panašus incidentas įvyko po pusvalandžio T. Narbuto gatvėje viešojo transporto stotelėje, kur  vaikinas žaidė išmaniuoju telefonu. Pribėgę prie jo du jaunuoliai pagrasinę švirkštu ir peiliu išplėšė iš rankų telefoną. Materialinis nuostolis siekia beveik 800 litų.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų jaunuolis taip pat nukentėjo apie 22 val. prie savo namų Žygio gatvėje. Pro šalį einantis jaunuolis papurškė dujų ir pagrobė išmanųjį telefoną, kurio vertė siekia beveik 1500 litų.

Policija dėl įvykių pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Pasak pareigūnų, pagrobti išmanieji ir mobilūs telefonai dažniausiai siūlomi pirkti privačiuose kioskuose dirbantiems asmenims, gėlių pardavėjams, priduodami į lombardus.

Net ir žinodami, kokiais būdais telefonai atsidūrė priduodančiųjų rankose, prekeiviai juos ima ir perparduoda. „Nes irgi bijo smurto“, – sakė pareigūnai. Anot jų, pagrobtų telefonų galima įsigyti pusvelčiui – net už 20 ar 50 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų