REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su teisėja susitaręs, kad jei numes svorio, kalėjimo bausmė sutrumpės, 156 kilogramus svėręs amerikietis laisvę atgavo 9 dienomis anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA

37 metų George'as McCovery, už grotų atsidūręs už tai, kad vairavo neturėdamas tam teisės, per 20 dienų neteko 11 kilogramų. Anot jo, dėl to kaltas neskanus kalėjimo maistas ir teisėjos mestas iššūkis.

REKLAMA

„Ji suteikė man galimybę gerai pasirodyti ir aš nenorėjau jos nuvilti“, – teigė vyras.

Teisėja Donna Miller garsėja neįprastais susitarimais su nuteistaisiais. Per 17 darbo teisėja metų D. Miller liepė atsakovams bėgioti, lankyti šokių pamokas, mokyti matematikos ir rašyti kalėdinius atvirukus.

„Darau tai bandydama pakeisti prieš mane stovintį asmenį“, – teigia ji ir pripažįsta, kad jos žmones ugdančios bausmės tinka ne visiems.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei žmogui reikia kalėjimo, jis jo gauna“, – sako D. Miller.

Ji teigė pažadėjusi G. McCovery pasversianti po 20 dienų. Jos nuostabai, jis jau buvo netekęs 11 kilogramų.

„Mesti svorį nelengva. Maniau, jis neteks 2–3 kilogramų, bet tikrai ne 11“, – sakė teisėja.

G. McCovery, naudojantis vaistus nuo aukšto kraujo spaudimo, teismo metu pareiškė, kad nori sulieknėti. Tą padaryti jam padėjo ir kalėjimo prižiūrėtojai.

Tokios paramos ir pažado, kad namo grįš iki Padėkos dienos, pakako G. McCovery. Išeidamas iš kalėjimo jis gavo ir teisėjos D. Miller raštelį su pagyromis: „Puikiai padirbėta, pone McCovery!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų