REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį, lapkričio 26 d. Ūkio banko teatro arenoje vyko jau tryliktoji tiesioginė „Kviečiu šokti“ transliacija. Jau per prisistatymo šokį publika galėjo matyti itin skirtingai ir spalvingai atrodančias šokėjų poras, o rinktis tokius kostiumus juos įpareigojo vakaro tema – miuziklai.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad Irūna Puzaraitė ir toliau stengiasi išnaudoti nedidelio ūgio ir gražios figūros teikiamus privalumus kurdama lolitos tipo personažus. Jei prieš pora savaičių ji buvo seksuali palaikymo komandos šokėja, tai šį šeštadienį tapo ne mažiau gundančia mokinuke.

REKLAMA

Nors anot vakaro vedėjo Rolando Vilkončiaus, buvusio Irūnos kolektyvo vadovė Laima Lapkauskaitė stebėjosi, kad nors grupė buvo pervadinta į studentes, tačiau jos auklėtinė ir toliau atlieka mokinukės vaidmenį, toks komentaras jaunajai atlikėjai buvo ne motais. „Man patinka būti mokinuke“, ‒ juokėsi ji.

Toks I. Puzaraitės ir R. Černajaus pasirinkimas komisijai padarė gerą įspūdį. „Sveikinu tokį pasirinkimą, norą visuomet mokytis ir tobulėti. Ir šiandien ant parketo atrodėte puikiai“, ‒ kalbėjo Ieva Šimukauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar toks gundančios, jaunos merginos įvaizdis formuojamas kryptingai Irūna sakė, kad tai nebuvo jos tikslas. „Tai tikrai nebuvo daroma specialiai. Daugiau žiūrėjau, kaip rengiasi merginos užsienio mokyklose ir pagal rinkausi. Lolitos įvaizdis man visai nereikalingas, priešingai – manau kuklumas žmogų puošia“, ‒ tvirtino ji.

Anot Irūnos, dėl tokio gundančios mokinukės įvaizdžio kalti akiniai. „Taip ir maniau, kad jų nereikia“, ‒ juokėsi atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų