REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karen Flook, dar neseniai turėjusi namą ir du „Mercedes“ markės automobilius, šiuo metu kartu su dukra glaudžiasi nuomojamame bute.

REKLAMA
REKLAMA

Dvi transporto priemonės, „Gucci“ rankinės, penkių žvaigždučių atostogos pietų Prancūzijoje, 400 svarų sterlingų vertės batai ir galybė plastinių operacijų. Visam tam Karen skyrė savo loterijos laimėjimą, kuris ištirpo vos per vienerius metus. Negana to, britės įsiskolinimai siekia 60 tūkstančių svarų sterlingų, o jos namą jau nusavino bankas.

REKLAMA

Britė Nacionalinėje šalies loterijoje laimėjo 130 tūkstančių svarų sterlingų, tačiau vien tam, jog pinigų nereikėtų dalintis su savo oficialiu sutuoktiniu, moteris nusprendė nesikuklinti.

Karen buvo 33 metai, kai ji sutiko būsimąjį savo sutuoktinį, dirbusį „City“ banke. Pora aukso žiedus sumainė 2004 metais, netrukus pasaulį išvydo jų dukra Tiagisele. Šeima įsikūrė trijų miegamųjų name Londone.

Tačiau jau per 2005 metų Kalėdas šios vyras išsikraustė iš būsto. Karen tapo vieniša moterimi, auginančia mažametę dukrą. Po keturių mėnesių ji sužinojo apie laimėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai apsidžiaugiau, tačiau tuo pat metu ėmiau panikuoti – nesame oficialiai išsiskyrę, nenoriu pinigų dalintis su savo vaiko tėvu. Nusprendžiau jam nieko nesakyti, o pinigus kuo greičiau išleisti. Žinoma, geresnė mintis būtų buvusi nueiti pas specialistus ir pasitarti, – tikina moteris. – Iš pradžių svarsčiau apie nekilnojamo turto įsigijimą bei jo nuomą, tačiau vėlgi išsigandau – o kas, jeigu mano buvęs mylimasis pareikalaus savo dalies“.

Britė laiko veltui nešvaistė – pirmiausia įsigijo 15 tūkstančių svarų sterlingų vertės „Mercedes“, vėliau – trigubai brangesnį tos pačios markės automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai ji nusipirko 10 tūkstančių svarų sterlingų kainuojantį laikrodį bei perpus pigesnius auskarus.

Tačiau didžioji laimėjimo dalis atiteko plastinėms operacijoms – penkioms krūtų didinimo, botokso injekcijoms, riebalų nusiurbimui ir t.t. Paskutiniajai krūtų didinimo operacijai pinigų jau neužteko – moteris pasiėmė paskolą.

„Pinigai baigėsi, o mano noras pirkti niekur nedingo. Tokiu būdu įklimpau į skolas, – prisipažino ji. – Su vyru jau oficialiai išsituokėme, apie laimėjimą jam pranešiau tik visai neseniai. Žinoma, jis nebuvo laimingas. Kitą kartą viską daryčiau šiek tiek protingiau“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų